FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
BEFORE SCHOOL HOLIDAY
Friday, 24 May 2013 | 1 loner (s)


Hii assalamualaikum , kawan kawan, macik-macik, pakcik-pakcik dan semuanya! :D lama dah syafiq tak update blog . nak dekat 3 bulan dah :( mcm mcm alasan yang boleh syafiq buat. Pertamanya line rumah syafiq ni memang slow . Second lappy syafiq ni dah mcm mcm ragam rasanya dah masuk virus.. syafiq tahu kalau syafiq hantar lappy repair comfom banyak benda nak kena buat .. haha :D okay so korang ! syafiq mintak maaf sangat sbb lama tak update.. syafiq ada banyak story nak cerita kat korang ni, harap korang sanggup baca la kan . haha . btw syafiq baru je habis exam pertengahan tahun ni, alhamdullilah rasa lega jugak laa, tapi syafiq dapat tahu cikgu class syafiq kata. Addmath dekat class syafiq SORANG saja yang lulus -.- oh damn! syafiq dah dapat rasa kan syafiq dah ada fail! :( normal la addmath gagal! lol . Ibu kata , nanti time nak ambik result pertengahan tahun ibu nak pergi sekolah ambik! ibu sanggup cuti sbb nak tengok result syafiq.. huaaaaaaaaaaaa! :o . tak boleh nak bayangkan. Tapi syafiq nak cakap kat korang semua yang syafiq dah buat yang terbaik.. just kena banyak homework.. korang nak tahu! last paper exam pertengahan tahun :) someone ajak syafiq lepak Tutti Fruti . yaa! siapa lagi kalau bukan Akak Qeha kita, pasal dia je yang syafiq tulis kat blog syafiq ni . YA! ni first time gf ajak bf lepak luar , mean nak ajak berdating gitu. HAHA. syafiq pun on laa.. yaa ade gambar kiteorang, tapi banyak gambar kat tab diaa.. :) nvm! syafiq just nak cakap! sepanjang cuti sekolah ni jagn ingat nak enjoy je, study tu penting jugakkan so please jgn abaikan, and jangan lupa solat semua, hubungan awak dgn allah tu lagi penting .. :') yaa agak terharu sikit rite.. rasanya tu saja nak cakap.. this my picture before school holiday . bye!



 Me and Qeyya at Tutti Frutti before school holiday.


This picture at University Malaya with <3






Happy one year sayang .
Saturday, 2 March 2013 | 0 loner (s)

Norfaqihah bt mohdyusoff <3

Assalamualaikum , Hello semuaa , im syafiq here. Okay pada 26.2.2013 <3 . Syafiq sudah pun besama dgn norfaqihah selama setahun . :')  i just want to say " HAPPY ONE YEAR SAYANG!" saya tahu banyak sangt dugaan kita selama setahun kita couple rite. :') but itu semua alhamdullilah saya kuat menghadapi semua dugaan tu . And thanks awak sebab selama ni awak still boleh terima saya yang kadang kadang saya ni buat awak menangis , badmood , tension , annoying , menyampah and so on. :D naaahh bnyakkan benda yang saya selalu buat! im sorry :( "I will try the best to you" . Tahun 2013 ni syafiq rasa lagi banyak dugaan yang akan datang dengan SPM , Class Tambahan, Tuition, bnyak benda nak kena buat. Dear NORFAQIHAH BINTI MOHD YUSOFF. I already try the best for you as i can :') and thankyousomuch for present yang awak bagi dekat saya :) SAYA AMAT SUKAKANYA :') iloveyousomanymuch!. sorry sbb post benda ni lama sngt! act syafiq takde masa nak bukak blogger! tapi hari ni! 3.3.2013 .. syafiq berjaya post ! thanks jugak dekat orang yang membaca ni :) syafiq bangga dengan anda! *claphand* okay guys! bye bye! takecare your self :'> .



Excited
Friday, 15 February 2013 | 0 loner (s)


Hello selamat selamat semuaa :p lol. haha .. syafiq ada benda nak post hari ni! :/ haihh baru baru ni syafiq rasa mcm lain mcm sikit! rasa dia mcm  gerun, malas , penat , dan Excited! sebut je pasal excited ni! syafiq pun tak tahu apa yang syafiq excited sangat ni! haihh! yang tu syafiq nak cakap sekarang ni :/ . okay firstly maybe syafiq tak sabar nak dapat motor baru dari kedua ibu dan ayah syafiq!  tapiiiiii! kalau dah ade motor ! Lesen mestilah kena ada juagk kan! but sekarang ni lesen pun syafiq tak buat lagi! :( now smpai sekarang bila ibu syafiq nak buat lesen untuk syafiq! haihh.. bagi syafiq! lesen lagi penting daripada motor! and lagi satu! syafiq rasa tak best bila cuti sekolah ni! satu satunya ialah bored! tapi yang bestnya cuti sekolah ialah ! bangun lambat! hok aloh! itu biasa la kan! :p syafiqq sekarang ni! tak tahu kenapa! syafiq semangat dgn league bola untuk peringkat sekolah . pada rabu minggu hadapan! :) haha ! padahal! syafiq nak spm ni! ada hati nak main main lagi! sebut je pasal pelajaran! syafiq ingt cuti sekolah ni nak buat study group! butt! :( tak kesampaian! damn! sedih sangat kan! syafiq dah mula risau dalam pelajaran syafiq ni! haihh! syafiq just takut tertinggal je ! nvm ! syafiq akan cuba sedaya upaya syafiq .. amin! kdaa itu sahaja untuk cuti ni! :') thankyouu!



14-2-2013 V day! but me?


Hello Hello Hello! when I talk you hear! :D lol. btw semalam syafiq keluar tengok cinema dgn cikgu FAV syafiq! sir ayob. so act plan ni tak dirancang dari awal -.-' time tu tuition! then tetiba borak pasal cerita wayang dengan kawan kawan tuition, sir pulak menyampok! "Besok kita tengok wayang nak? Sir boring asyik ajar students jee. biar sir BELANJA?" HAHA. lepas je dengar ayat tu! kiteorang pun semua cakap 'OKAY SIR' ! :D but mula mulanya memang syafiq ingt benda tu tak serious! tapi sir  time tu serious ! :) hahaha! yang paling excited tu Nadhirah Hana laa :) siap bagy tahu tak sabar nak pergi tengok wayang dengan sir. lol.  Okay ! besok nyaa! sampai kat rumah sir! tengok kereta Honda sir dah start enjin parking luar siapp! time nak masuk kereta je! tengok ,, 3orang perempuan dah kongker dalam kereta tu -.- damn! syafiq time tu dengan aqil,, dah terfikir mcmana nak masuk kereta ni! ya allah !  lepas tu dgan tak fikir panjang sumbat jelah masukk! hahaha SADIN LA ! :D .. sampai je KL ... Midvally! beli tiket wayang ! :) cerita yang kita orang nak tengok ni 18 tahu ke atas ,, so sir kata! "nanti bila dah masuk cakap kamu semua ni budak kolej! okay" hahahaha time tu syafiq tegelak habis :p lol. btw cerita tu memang best! korang patut tengok la syafiq rasa! 'DIE HARD'. so lepas tu pulak sir nak belanja Domino's pizza pulak! -,- gosh! dah berapa banyak kiteorang sental duit dia hari tu! :p then lepas tu balik tu kiteorang snap picture ramai ramai! best giloaus! :D hahahahaah! okay picture ada kat bawah! if nak tengok amat di alu alukan ! kdaa! bye :*






















RINDU SEMUA :*
Friday, 1 February 2013 | 0 loner (s)



Helloooooooo! orang di sana tu! :D syafiq rinduuuuuuuuuu korang! dah bersawang dah blogger ni! kan! ;p okay syafiq nak mintak maaf sngt sbb dah lama tak update blogger! syafiq sekarang study! and nak focus pelajaran la katakan! tapi act tak pun ! syafiq takda masa nak bukak lappy... sorry eh eh eh! :D  so korang! mcmana ! tahun 2013! mesti best kan! ramai kawan baru! waahh! ramai AWEX! opz! kassi.... "OPZ"sikit! haaaaaaa gitu! haha lol :p .. 2013 ni! syafiq kalau boleh tahun 2013 ni nak yang terbaik daripada tahun 2012... alhamdullilah! syafiq still hidup! , sihat! yeahhh! sangat terujaa! sooo! syafiq harap korang semua sihat mcm syafiq ni! yang buncitt bak kata si BABY CHRISTIEE!! <3 hahahaha! ;p .. oh yaaa! syafiq rindu dekat budak budak KRS gombak! yaa yaa! i hope tahun ni kita boleh jumpa lagi! kannn! tak lupa juga dekat kawan se-SEKOLAH! :* loveyou all! :)






Happy 10 month
Wednesday, 26 December 2012 | 0 loner (s)


HII READERS! :3 BOMCIKUWAUWAU!

Hello semua .. and selamat pagi :p sekarang ni pukul 12.27am! syafiq still tak tidur lagi but its okay syafiq memang nak buat post ni jugak! sbb syafiq nak tebus kesalahan syafiq dekat someone yang syafiq sayang! hahaha syafiq tak text dia hari ni! so syafiq mention name dia dekat twitter! :') and last dia merajuk dengan syafiq. okayy! sebelum tu! syafiqqqqq...... nak ckap Happy anniversary 10 month too baby girl norfaqihah  <3 waauuuu! *melting*  dah besoo dia sekarang! HAHA. syang thankyou so much selama ni layan bie boo! thankyou so much sbb banyak call bie boo selama ni , thankyou so much sbb still ade kepercayaan kat bie boo lagi . I am proud! i know sebelum ni bie boo ade salah wish anniversary sbb salah kira berapa bulan! :p hahah! okay kali ini betul betul ! kita dah couple selama 10 month! hahah takde lah malu mcm hari tu kan! smpai tweet lagi! Last deleted jugak tweet tu! ;p hahaha! but lupakan pasal tu! syafiq nak cakap! syafiq hampir terlupa dgn tarikh special ni ! 26.12.2012 . tapi syafiq memang tahu tarikh tu syafiq memang nak hantar text anniversary dekat awak sayang! but time tu maxis sngt kejam dgn syafiq! maxis telan duit syafiq smpai takda langsong :( oh damn! hope awak faham! thankyou so much sbb buat text anniversary untuk syafiq :') syafiq terkejut  tersangt ! :p qeha dah pandai nak curi hati syafiq sekarang kan :') . i hope sngt hubungan kita kekal ! amin! and syafiq nak cakap! i really really miss you sayang! syafiq sedang tunggu qeha! :( walaupun qeha cakap 'kalau qeha balik pun boleh buat apa ?' soalan tu memang syafiq susah tersangt nak jawab! smpai syafiq rasa nak mencarut! im serious ! nvm cuma minggu depan saja LAGI! insyallah kita jumpa setelah  SEBULAN tak jumpa rite? so syafiq nak qeha tahu! I miss on you can drop my tears.  ILOVEYOUSOMANYMUCH! <3

This picture last school day 2012 :') so many sweet memories of the school <3 

This picture last hangout with baby weeding nuh sister  in year 2012 :')

syafiq berharap sngt tahun depan .. tahun 2013 .. more than better year 2012. :')



Kejohanan Futsal
Sunday, 9 December 2012 | 0 loner (s)



hello guys! :) baru baru ni syafiq ade masuk tournament ke johanan futsal tertutup taman pelangi.. tak tahu la nak cakap apa! kita start dari bawah, dari kiri aiman , hazim , amir. Dari atas pulak , dari kiri shafiq , wan , syafiq , fakhrul. :) dalam group frist game kiteorang kalah!  then the second game menang! so kiteoang layak semi! tapi semi kalah dgn team 'TOMYAM' haha dah tu nama dia , syafiq cakap jelah! kalah pun tipis,, act time lawan semi tu team syafiq rase mcm ade yang tak kena! reff cepat kan masa! tak sampai 7minit dia dah tiup wisel! yaa kiteorang syak! reff tu memang kawan team tomyam tu! -.- siakkk! tapi nak dapat tempat ketiga ke empat! keteorang menang! so dapat lah no 3! alhamdulillah! menang penalti!  syafiq keeper! dapat save! ;') 2save! bajet keeper terbaik la ni! -.- .. haha! tak bagy tahu pun nama team syafiq apa kan! :p "KALAH AWAL" mcm siakk je! diorang yang nak buat nama ni! smpai orang kata! 'nama team kalah awal tapi kalah lewat' lol -.-' . btw I am proud of them all. thankyou guy! :')





OLD |