FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
BEFORE SCHOOL HOLIDAY
Friday, 24 May 2013 | 1 loner (s)


Hii assalamualaikum , kawan kawan, macik-macik, pakcik-pakcik dan semuanya! :D lama dah syafiq tak update blog . nak dekat 3 bulan dah :( mcm mcm alasan yang boleh syafiq buat. Pertamanya line rumah syafiq ni memang slow . Second lappy syafiq ni dah mcm mcm ragam rasanya dah masuk virus.. syafiq tahu kalau syafiq hantar lappy repair comfom banyak benda nak kena buat .. haha :D okay so korang ! syafiq mintak maaf sangat sbb lama tak update.. syafiq ada banyak story nak cerita kat korang ni, harap korang sanggup baca la kan . haha . btw syafiq baru je habis exam pertengahan tahun ni, alhamdullilah rasa lega jugak laa, tapi syafiq dapat tahu cikgu class syafiq kata. Addmath dekat class syafiq SORANG saja yang lulus -.- oh damn! syafiq dah dapat rasa kan syafiq dah ada fail! :( normal la addmath gagal! lol . Ibu kata , nanti time nak ambik result pertengahan tahun ibu nak pergi sekolah ambik! ibu sanggup cuti sbb nak tengok result syafiq.. huaaaaaaaaaaaa! :o . tak boleh nak bayangkan. Tapi syafiq nak cakap kat korang semua yang syafiq dah buat yang terbaik.. just kena banyak homework.. korang nak tahu! last paper exam pertengahan tahun :) someone ajak syafiq lepak Tutti Fruti . yaa! siapa lagi kalau bukan Akak Qeha kita, pasal dia je yang syafiq tulis kat blog syafiq ni . YA! ni first time gf ajak bf lepak luar , mean nak ajak berdating gitu. HAHA. syafiq pun on laa.. yaa ade gambar kiteorang, tapi banyak gambar kat tab diaa.. :) nvm! syafiq just nak cakap! sepanjang cuti sekolah ni jagn ingat nak enjoy je, study tu penting jugakkan so please jgn abaikan, and jangan lupa solat semua, hubungan awak dgn allah tu lagi penting .. :') yaa agak terharu sikit rite.. rasanya tu saja nak cakap.. this my picture before school holiday . bye!



 Me and Qeyya at Tutti Frutti before school holiday.


This picture at University Malaya with <3






OLD |