FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Happy 10 month
Wednesday, 26 December 2012 | 0 loner (s)


HII READERS! :3 BOMCIKUWAUWAU!

Hello semua .. and selamat pagi :p sekarang ni pukul 12.27am! syafiq still tak tidur lagi but its okay syafiq memang nak buat post ni jugak! sbb syafiq nak tebus kesalahan syafiq dekat someone yang syafiq sayang! hahaha syafiq tak text dia hari ni! so syafiq mention name dia dekat twitter! :') and last dia merajuk dengan syafiq. okayy! sebelum tu! syafiqqqqq...... nak ckap Happy anniversary 10 month too baby girl norfaqihah  <3 waauuuu! *melting*  dah besoo dia sekarang! HAHA. syang thankyou so much selama ni layan bie boo! thankyou so much sbb banyak call bie boo selama ni , thankyou so much sbb still ade kepercayaan kat bie boo lagi . I am proud! i know sebelum ni bie boo ade salah wish anniversary sbb salah kira berapa bulan! :p hahah! okay kali ini betul betul ! kita dah couple selama 10 month! hahah takde lah malu mcm hari tu kan! smpai tweet lagi! Last deleted jugak tweet tu! ;p hahaha! but lupakan pasal tu! syafiq nak cakap! syafiq hampir terlupa dgn tarikh special ni ! 26.12.2012 . tapi syafiq memang tahu tarikh tu syafiq memang nak hantar text anniversary dekat awak sayang! but time tu maxis sngt kejam dgn syafiq! maxis telan duit syafiq smpai takda langsong :( oh damn! hope awak faham! thankyou so much sbb buat text anniversary untuk syafiq :') syafiq terkejut  tersangt ! :p qeha dah pandai nak curi hati syafiq sekarang kan :') . i hope sngt hubungan kita kekal ! amin! and syafiq nak cakap! i really really miss you sayang! syafiq sedang tunggu qeha! :( walaupun qeha cakap 'kalau qeha balik pun boleh buat apa ?' soalan tu memang syafiq susah tersangt nak jawab! smpai syafiq rasa nak mencarut! im serious ! nvm cuma minggu depan saja LAGI! insyallah kita jumpa setelah  SEBULAN tak jumpa rite? so syafiq nak qeha tahu! I miss on you can drop my tears.  ILOVEYOUSOMANYMUCH! <3

This picture last school day 2012 :') so many sweet memories of the school <3 

This picture last hangout with baby weeding nuh sister  in year 2012 :')

syafiq berharap sngt tahun depan .. tahun 2013 .. more than better year 2012. :')



OLD | NEW