FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Kejohanan Futsal
Sunday, 9 December 2012 | 0 loner (s)



hello guys! :) baru baru ni syafiq ade masuk tournament ke johanan futsal tertutup taman pelangi.. tak tahu la nak cakap apa! kita start dari bawah, dari kiri aiman , hazim , amir. Dari atas pulak , dari kiri shafiq , wan , syafiq , fakhrul. :) dalam group frist game kiteorang kalah!  then the second game menang! so kiteoang layak semi! tapi semi kalah dgn team 'TOMYAM' haha dah tu nama dia , syafiq cakap jelah! kalah pun tipis,, act time lawan semi tu team syafiq rase mcm ade yang tak kena! reff cepat kan masa! tak sampai 7minit dia dah tiup wisel! yaa kiteorang syak! reff tu memang kawan team tomyam tu! -.- siakkk! tapi nak dapat tempat ketiga ke empat! keteorang menang! so dapat lah no 3! alhamdulillah! menang penalti!  syafiq keeper! dapat save! ;') 2save! bajet keeper terbaik la ni! -.- .. haha! tak bagy tahu pun nama team syafiq apa kan! :p "KALAH AWAL" mcm siakk je! diorang yang nak buat nama ni! smpai orang kata! 'nama team kalah awal tapi kalah lewat' lol -.-' . btw I am proud of them all. thankyou guy! :')





OLD | NEW