FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Family Day
Sunday, 9 December 2012 | 0 loner (s)


Hei hei you you!  lama kita tak jumpa kan! *cewah* .. guys! syafiq mintak maaf sbb dah lama tak update blog! syafiq demam :( kesian tak! kalau kesian please belikan penadol ke apa ke? hahaha joke! yaa! post ni syafiq dah janji nak bagy tahu korang! yang syafiq ade Family Day UEM! dekat MPPJ! maybe! syafiq pun tak tahu kat mana! syafiq just ikut saja! sampai je sana tengok semua orang ade kawan! syafiq je takde! yaa act ibu suruh bawak kawan kat rumah lagi! tapi syafiq mals je nak ajak diorang! hmmm yaa! kebanyakkan cina je ramai kat sana ! :)


Sampai sana syafiq ambik sarapan pagi! :) 'nasi lemak' time tu tak lapar! yaa maybe sbb excited sngt! picture ni ayah snap! :'*


yaa picture ni syafiq yang snap! sebelah syuib tu 'Farah Adilah' adik sedara syafiq! ibu bawak dia sbb adik sedara yang lain ade hal.. you all! tengok belakang syuib tu! ada Baloon Panas kan! syafiq naik tu, best! bila korang naik nanty korang mesti nak naik lagi.


yaa! this picture ibu yang snap! farah , angah , syuib! time ni syafiq pergi mana syafiq tak tahu! act jealous jugak tengok diorang ni,, er! -.-' kenapalah syafiq takde time ni! nabil pun time ni maybe ibu tak sempat nak snap :/


korang nak tahu syafiq kat mana? tu ahhh! kat kemah kemah tu! tengah main permainan borong hadiah! hehe! tapi takkan syafiq nak naik yang kat atas ni! -.-' karang orang kata gila pulak!

yaa ni! size untuk dewasa punya takde ke! err!! -.- kalau tak syafiq dah lama masuk dalam ni ! guys! korang nmpak tak kat belakang tu mcm bentuk V . syafiq FLY naik tulah! ahh.. 2kali syafiq naik sbb tak puas hati punya pasal ! lol

finally! picture abang handsome keluar pun! :D yaa! thanks to my dad dia yang snap picture ni! tak adil! syafiq bnyak main permainan! ni je yang syafiq ade! hahaha! orang yang jaga paintball tu cakap syafiq power! sasaran semua tepat! ehem! see the leg la! :D okay daa bye :*



OLD | NEW