FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Futsal
Saturday, 1 December 2012 | 0 loner (s)


Hii assalamualaikum semua :) sihat! sorry blogger syafiq ni dah lama tak update :') almaklum lah syafiq busy dgn xbox la katakan.. Kalau boleh nak khawin dgn xbox la kalau mcmtu , hahaha! *JK* , alahamdulillah .. syafiq sihat sekarang , cuma hari tu kaki syafiq luka :( , damn! smpai menanah! sakit! now sekarang syafiq dah okay! okay besok syfiq ade futsal :) tournament kat taman syafiq ! futsal tertutup! haha ! maybe ni first time syafiq main dgn team syafiq yang sebenar! selama ni bnyak yang tak datang bila tournament! nama kumpulan syafiq 'KalahAwal' hahaha lol! bukan kitaorng nak kalah awal! but kiteorang taknak bermegah megah ! kan :) syafiq bangun pagi pagi ni sbb! tak boleh tidur tetiba! sbb syafiq asyik terfikir pasal futsal! syafiq tahu sayang syafiq tu dah tidur kan ! :( kecian diaa sbb syafiq dah jarang text dia! syafiq nak cakap dekat baby monster syafiq tu!yang syafiq sayang dia! <3 :'* hope dia bole bertahan lagi! dah nak sebulan syafq tak jumpa dia! :( so saadd! so syafiq berharap dari qeha! jgn sesekali lupakan syafiq! bulan ni syafiq dah start belajar untuk SPM tahun depan! ahhhh :( syafiq nak belajar rajin rajin! seriously! okay besok syafiq main keeper! alang kah indah kalau qeha tengok syafiq main futsal sekali! :') *berangan* . k tadi syafiq pergi family day! best laa :))) nanty syafiq nak buat post pasal family day! insyaallah! :) k syafiq nak mintak maaf kalau ade salah silap! byee



OLD | NEW