FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Unknown Post
Tuesday, 20 November 2012 | 0 loner (s)


Hii asslamualikum . post ni syfiq tergerak hati tetiba je nak tulis .. yaaa! act syafiq ade problem! selapas syafiq jumpa nor faqihah bt mohd yusoff! dekat wedding nuh zakaria sister! at dewan bt16! okay sebelum tu syafiq suka sngt dapat jumpa qeha! walaupun jumpa qeha kat sana hujan hujan! but syafiq rase itu bukan halangan! now ! syfiq dah rindu dia balik! damn! sebenarnya bukan ITU syafiq nak katakan! ceritanya selepas jumpa dgn qeha! haih! :( malam tu syafiq duduk rumah! boring lepak la luar dgn kawan kawan. takpun lepak dgn cousin syafiq! dah lah cousin nak pindah! so lepas ni tak dapat la nak lepak dgn diorang lagi. then balik je rumah! kena marah dgn ibu! sbb balik lambat! er! cuti sekolah pun kena balik awal! -.- WT.... bukanya syafiq buat benda yang tak elok! please laaa.. then besoknya ibu balik dari kerja! dah bising sbb tak sidai kain kat luar! bukan nak tnya dlu sbb apa tak sidai ! ni balik kerja je! dah bising! tahu la penat! tak tahu ke anak anak kat rumah ni mengharap kan ibu bapanya pulang ke rumah dengan dalam keadaan happy! kat rumah bukan tempat nak lepaskan tension dekat anak anak! anak anak jugak ada perasan! kira beruntung jugak la ade jugak anak lelaki yang selama ni sanggup sidai kain! daripada kawan kawan syafiq yang lain! syafiq taknak cakap banyak! buat sedih je diri ini! then lepas tu! qeha pulak. i dont know why! semalam dia hantar mesj mcm nak taknak je! syafiq dah agak dia mesti ade problem! last last! bila suruh dia jujor! baru nak mengaku! okay sekarang dia tak bagy tahu apa pun problem apa yang syafiq telah buat. oaaahh.. lagi down syafiq! :(  so hari ni pulak! bangun je tidur tadi! cari phone dekat katil takde! :( damn! syafiq dah mengelupur! so syafiq dah agak ibu syafiq yang ambik ni! sbb semalam dia kata nak rampas phone syafiq! so syafiq takde la nak selongkar satu rumah! sabar jelah tunggu ibu balik rumah! then barulah nak mintak phone! lepas syafiq balik tution add math.. ayah tnya ibu ada ambil tak phone! ibu tetiba EMO! -.- apasal! anak dia ni cuai sangat ke sampai kat rumah pun boleh hilang phone tu! dari situ syafiq tak paham kenapa! WHY!! bila syafiq cari kat katil balik! phone tu ade dekat dalam bantal! pandai sungguh dia menyorok!.. thankyou! tadi dalam class tution syafiq ingatkan syafiq tak boleh nak focus! nasib baik sir pandai mengajar student dia! syafiq respect dia ! so sekarang! syafiq tengah tunggu story qeha pasal problem yang dia nak kata tu! .. syafiq nak mintak maaf apa yang syafiq tersalah kata! k bye assalamualaikum!


Kiri sekali tu Qusyairi dia sedih sbb ade someone buat dia. kesian dia! ohh muka syafiq! belum ready mcmtu agaknya! sebelah syafiq tu! ialah 'shafiq' . sama je nama kiteorang! kulit pun sama! thanks bro! bawak aku pergi wedding ! :) lastly , kak joyah nak buat duck face lattuw! :3 




OLD | NEW