FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Salam Maal Hijrah
Thursday, 15 November 2012 | 0 loner (s)



asslamualaikum kepada yang muslim! :) today Maal Hijrah! tahun baru bagy umat islam! today is better more then new year! :') hari ni syafiq gembira sbb syafiq still hidup,  selama syafiq hidup dekat dunia ni ade yang melalukan dosa dgn ada jugak melakukan pahala. but tadi syafiq baru lepas baca blog norfaqihah! :) haha! k syafiq suka tengok picture kecik dia! omey sangt! eh! *tangandibahu* . dan syafiq dah tahu apa azam dia!  belajar! yess! syafiq tahu tahun depan syafiq calon SPM! :D .. oh yeahhhh! then dia nak tution! waauuu qeha! nak tution dgn teacher RANI bhai!! sorry sayangg chapik dah break tution dgn teacher rani! so tak dapat la kita nak jumpa kat rumah teacher rani! yeahh! lagi pun dia ex teacher class kan! :) untung laa! sebelum tu! syafiq nak cakap ni! teacher rani dah tahu yang kita couple! so bila dia nak tahu markah addmath chapik! please cakap 'taktahu' okay sayangggg! :) hehe! tadi ibu ade kata nak hantar syafiq kat perfection.. dia nak ambik pakej semua subjet! GOSH!! matilah syafiq! -.- . tahun depan memang syafiq kena hard rockk!!! -.- ibu nak sngt syafiq masuk University! okayy ... and lagi satu! syafiq rindu qeha! hahaha! bye si gemok! :3

with ayahnda and syuib :3 syafiq tutup mata sebab I know I am cute. 
itew nak jugak comey macam MONSTER <3 :3
bla bla bla bla .



OLD | NEW