FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
SPM Candidates
Monday, 5 November 2012 | 0 loner (s)

WELCOME! ^^
Hii thankyou singgah blogger syafiq ni :)
sorry tak cantik mcm blogger korang.


hello guys :) today budak-budak 18 tahun! semua tengah SPM! yeahhh! okay fristly! kepada abang abang handsome! kakak kakak cantik! :') yang bersekolah dekat SMK RAWANG . Syafiq mengucapkan selamat menjawab semua okay! insyallah korang boleh dapat yang terbaik! amin! tak lupa jugak kawan baik syafiq! Aqim , Muhd Adib , AuniDayana , KakShahirah , Ikmal. kawan dekat setaman :) . Tak lupa jugak kwan dekat sekolah! abang kacak kita! @mohdhakym(PenanamAnggur) k bro good luck terutama subjet mak angkat aku! :p *addmath* . and gadis melayu kita! @syhdaa , @aidamohamad5 , @Fazlynorisham , @ainzkha ,@helenbossy  , @NanaShafiei , @Ikazkha , k good luck guys :) and jejaka idaman melaya! :D @IzhharEyai , @mohdhailani , @Faizaldomo , @AmienLomas , @AzrulFahmi8 , @AshrafTYLR ,@FaizzHassan k bro! wish you all luck :)  fom5 tahun ni memang the best seriously!



And kak ipar syafiq~! :') @NorFadzliana a.k.a siti saleha! yang comel! yang cute! *sama je* :') . good luck okay! terutamanya addmath yang tak pernah lulus tu! buat yang terbaik okay!  thanks selama ni! tolong tengok tengokan si qeha tu! syafiq tahu dia selalu ceritakan problem kat yana kan! okay! if suatu hari qeha ceritakan something yang paling teruk yang syfiq pernah buat dekat dia! hope yana bgay dia semangat or apa yang boleh qeha happy ! please talk to qeha i miss him! okay bye ! <3





OLD | NEW