FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
jieha jiehi .
Monday, 5 November 2012 | 0 loner (s)


Hello jieha jeiji! sorry i baru baca blogger you! fristly congrat relay korang tak ade pape walaupun si BF you tu selama ni dia ade buat hal dekat you! you cakap you kecewa sbb you dapat tahu BF you keluar dgn PEREMPUAN . tak silap dgn ex dia . kan! yaa! i dapat rase kan you memang sayang kan dia sbb! you selalu sabar dgn perangai dia! walau bagaimanapun dia buat you sakit hati ! teruskan sifat kesabaran yang mcm you ade sekrang! you kena layan dia mcmana yang dia suka! you kena dengar cakap dia! and! percayakan dia! if you nak dia jadi HUSBAND yang sebenar! yaa walaupun you cakap i ini crush you! i want say something! i sentiasa ade belakang you! okayy.. sorry! i bukan taknak layan you ! i bukan sombong ke apa! but i... i taknak boyfriend you kata apa! you pun dah tahu i ade girlfriend kan!  okay.. im so sorry jieji! eh! sebelum itu! i suka dengar lagu dalam blogger you! nanty bagy tahu lagu apa! okay kopral jiha! :)

full name syafiq taktahu! -.- lol! budak ni baru habis PMR . 
I Hope result dia bgus! and budak ni dah janji math kena A!
okayy! good girl!



OLD | NEW