FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
I want you
Wednesday, 31 October 2012 | 0 loner (s)

FAKE SMILE

Hello semua , syafiq ingin mengatakan sesuatu , okay sebelum tu yeaahh! Exam dah habis wohoooo! Im very happy now! But ade masalah yang buat syafiq tak tahu nak cakap mcmana lagi  :( . bukan syafiq gaduh dgn qeha or apa! Ni pasal family dia ..abang qeha dah tahu syafiq couple dgn adik dia,,, okay act abang dgn akak qeha yang sulung tu dia mcm tak suka adik dia couple.. syafiq still boleh terima lagi abang qeha cakap syafiq black and white or sakai! Okay syafiq tahu syafiq tak sempurna ;( I know qeha,, syafiq bukan lelaki yang abang nak kan! Qehaa!!! Syafiq tak boleh nak terima yang akak suruh kita break ;( . damn! Itu pekara yang mustahil .. maybe dah takdir picture kita tu ter-nmpak oleh abang! Nak buat mcmana.. syafiq nak jumpa dgn abang but qeha pulak yang taknak bagy syafiq jumpa.. nvm! Okay! Ni pasal ustazah kat sekolah kita (kawan umi) . yaa! Syafiq tahu! Mesti qeha mesti kali petama kena panggil dgn ustazah soal pasal BF right? Please… betul juga kata ustazah tu.. :( syafiq tak patut selalu lepak dgn qeha selalu! Qeha tu anak YDP PIBG .. satu  sekolah kenal abah qeha! Karang cikgu cikgu sekolah cakap apa kat abah . seriously syfiq tak boleh nak cakap apa! :( just satu hari nanty! Syafiq hanya boleh pandang qeha dari jauh je :’( auuu! Syafiq takot yang tu!  … yaa! Syafiq kena jadi seorang bf yang penyabar. Syafiq tak kecik hati pun pasal nii.. qeha jgan ingat syafiq benci kat qeha or apa k sayang! Me love you so much! Maybe lepas ni qeha dah kena jarang lepak dgn syafiq but kalau nak jumpa syafiq pun dekat class.. kita tak boleh nak jumpa kat luar ! sekarang ni syafiq berdoa agar relationship kita tak jadi apa apa :’( . syafiq nak mintak maaf kat qeha if buat qeha annoying or apa ke! Im sorry honey! syafiq nak qeha kuatkan semangat! Kita dah nak cuti sekolah ni! jangan nak tension-tension  okay yayang! Kdaa bye sweetie! <3



OLD | NEW