FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Amazing adha
Thursday, 25 October 2012 | 0 loner (s)


hii readers! :') rindu bhai dekat korang... sorry la dah lama tak update blogger .. maklumlah sekarang syafiq tengah final exam so study smart *bak kata jieji* :P . so korang! HARI RAYA AIDILADHA , dah datang :) .. kepada muslim selamat hari raya :') .. bila ku dengar tadbir raya hati ku rase sayu :( *kesat airmata* . kepada yang balik kampung tu! berhati-hati okayy,, cakap dengan daddy pandu kereta pelahan-lahan ... yang mana baru habis PMR tu kan! korang enjoy laaaa! hahah! syafiq jealous dgn korang! tak tahu asal! nvm! okay bila dengar raya haji je mesti korang ingat lembu kan! :D yeaaaahh! lembu! syafiq tahu yang kaum perempuan bila dngar sembelih lembu mesti tak pergi tengok punya but selalunya kaum lelaki jugak yang datang kan kan! :) kepada kaum adam! jangan lupa sembahyang raya! haha! syafiq cakap orang! syafiq pun tah tah tak pergi! takpa! nanty lovely wife tolong kejutkan syafiq nanty :) so korang please jaga diri korang okay... HAHA'  Yang jahat datang dari syafiq, yang baik dari allah swt. syafiq nak mintak maaf if ade salah silap yang syafiq telah lakukan dekat korang .. salam :)



OLD | NEW