FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
14-2-2013 V day! but me?
Friday, 15 February 2013 | 0 loner (s)


Hello Hello Hello! when I talk you hear! :D lol. btw semalam syafiq keluar tengok cinema dgn cikgu FAV syafiq! sir ayob. so act plan ni tak dirancang dari awal -.-' time tu tuition! then tetiba borak pasal cerita wayang dengan kawan kawan tuition, sir pulak menyampok! "Besok kita tengok wayang nak? Sir boring asyik ajar students jee. biar sir BELANJA?" HAHA. lepas je dengar ayat tu! kiteorang pun semua cakap 'OKAY SIR' ! :D but mula mulanya memang syafiq ingt benda tu tak serious! tapi sir  time tu serious ! :) hahaha! yang paling excited tu Nadhirah Hana laa :) siap bagy tahu tak sabar nak pergi tengok wayang dengan sir. lol.  Okay ! besok nyaa! sampai kat rumah sir! tengok kereta Honda sir dah start enjin parking luar siapp! time nak masuk kereta je! tengok ,, 3orang perempuan dah kongker dalam kereta tu -.- damn! syafiq time tu dengan aqil,, dah terfikir mcmana nak masuk kereta ni! ya allah !  lepas tu dgan tak fikir panjang sumbat jelah masukk! hahaha SADIN LA ! :D .. sampai je KL ... Midvally! beli tiket wayang ! :) cerita yang kita orang nak tengok ni 18 tahu ke atas ,, so sir kata! "nanti bila dah masuk cakap kamu semua ni budak kolej! okay" hahahaha time tu syafiq tegelak habis :p lol. btw cerita tu memang best! korang patut tengok la syafiq rasa! 'DIE HARD'. so lepas tu pulak sir nak belanja Domino's pizza pulak! -,- gosh! dah berapa banyak kiteorang sental duit dia hari tu! :p then lepas tu balik tu kiteorang snap picture ramai ramai! best giloaus! :D hahahahaah! okay picture ada kat bawah! if nak tengok amat di alu alukan ! kdaa! bye :*






















OLD | NEW