FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Excited
Friday, 15 February 2013 | 0 loner (s)


Hello selamat selamat semuaa :p lol. haha .. syafiq ada benda nak post hari ni! :/ haihh baru baru ni syafiq rasa mcm lain mcm sikit! rasa dia mcm  gerun, malas , penat , dan Excited! sebut je pasal excited ni! syafiq pun tak tahu apa yang syafiq excited sangat ni! haihh! yang tu syafiq nak cakap sekarang ni :/ . okay firstly maybe syafiq tak sabar nak dapat motor baru dari kedua ibu dan ayah syafiq!  tapiiiiii! kalau dah ade motor ! Lesen mestilah kena ada juagk kan! but sekarang ni lesen pun syafiq tak buat lagi! :( now smpai sekarang bila ibu syafiq nak buat lesen untuk syafiq! haihh.. bagi syafiq! lesen lagi penting daripada motor! and lagi satu! syafiq rasa tak best bila cuti sekolah ni! satu satunya ialah bored! tapi yang bestnya cuti sekolah ialah ! bangun lambat! hok aloh! itu biasa la kan! :p syafiqq sekarang ni! tak tahu kenapa! syafiq semangat dgn league bola untuk peringkat sekolah . pada rabu minggu hadapan! :) haha ! padahal! syafiq nak spm ni! ada hati nak main main lagi! sebut je pasal pelajaran! syafiq ingt cuti sekolah ni nak buat study group! butt! :( tak kesampaian! damn! sedih sangat kan! syafiq dah mula risau dalam pelajaran syafiq ni! haihh! syafiq just takut tertinggal je ! nvm ! syafiq akan cuba sedaya upaya syafiq .. amin! kdaa itu sahaja untuk cuti ni! :') thankyouu!



OLD | NEW