FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
PMR :)
Tuesday, 9 October 2012 | 0 loner (s)

Hello guy! :) assalamualaikum kepada yang muslim, seperti yang korang tahu! hari ni adik-adik kita sedang menduduki peperiksaan PENILAIYAN MENENGAH RENDAH (PMR) , okay firsly yang mana ambik exam tu,, korang jangan takut! buat relex je dah haa.. :) okayy banyakkan berdoa! sebelum nak buat exam tu baca bismillah dulu! jangan main hantam je :D hahaha.. yang paling penting korang jangan la meniru kalau dapat tahu , mati la korang! nanty slip korang dia tulis (T) . korang nak ke! taknak kan! :) act PMR ni senang,, korang buat betul2 jangan hampa kan kedua ibu bapa! diorang meti dia kan kejayaan korang! seriously syafiq ckap! syafiq pun doa kan kejayaan korang! especially , Mohd Izmier!!! (cousin) ! come on!! tunjuk dekat makcik makcik kita tu!! jangan la nak fikir main je!! aku tahu kau boleh buat! . okay and jihah jieji! :3 i know you pun boleh buat jugak! i nak math you dapat A faham! parents you semua bagi harapan dekat you! so jangan hampa kan okayy :D GO GO GO! I sokong you dari belakang! :) and dekat Intan syahirahlol . xD , intan! kau dgn amir sama taraf! syafiq nak tengok! siapa boleh makan siapa! okay intan! jangan nak ber-online snagt la! PMR tak smpai sebulan pun! seminggu pun tak smpai kan!! isnin korang dah merdeka! syafiq ni je! final exam! tak tahu la mcmana! -.- haiyoooo! boleh lagi syafiq berniaga burger! -.- time time exam mcmni! haha! now sekarang syafiq rase tak sihat :( . so saddddd! okay! and lastly! kepada semua budak budak PMR ! syafiq nak wish kat korang! selamat menjawab!! jangan tension time time jawab exam! karang ade yang kena tendang keluar!! haha.. okay! GOOD LUCK!! iloveyouall! byee :')





OLD | NEW