FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
MY PRINCESS BIRTHDAY
Tuesday, 9 October 2012 | 0 loner (s)



Olaaaa ! :D today birthday Nor Faqihah bt Mohd Yusoff <3 ... HAPPY BIRTHDAY TO YOU! :3 HAPPY BIRTHDAY TO YOU! :3 HAPPY BIRTHDAY TO YOU untuk yang ke-16 tahun! :3 *duckface* dah beso monster syafiq sorang nii , atototo , dah bertambah comel , betambah cantik , dan bertambah lemak kat perut dia :D *jk* . i hope you happy okay :) . untung la dapat Galaxy Tab-2 dari abah! :'3 syafiq jealous!! uaahhhh! -.- , awak tu siblings ramai, so jangan nak begaduh dgn Galaxy tab tu... abah beli untuk semua anak anak dia! okay kierah! jangan la nagis ! tak comel la muka tu! hari ni cuti fom4  tak boleh nk celebrate birthday gurlgurl hari ni! so hari khamis kita celebrate okay gurlgurl! :3 ...... semalam kita OTP ! yaa maybe boiboi penat time tu boiboi tak dapat nak borak dgn gurlgurl lama lama! im sorry! act boiboi tahan badan bagy kuat! if saya tak penat time tu! comfom la tak tidur gurlgutl malam tu! cewahh! semalam line pulak buat hal! but tak kesah la semua tu! boiboi orang petama wish birthday gurlgurl kan! :D *perasan* . hahaha, time nak call gurlgurl tu jantung boiboi teramat la laju!! -.- takut punya pasal! tapi semalam saya takde tegagap! *perli* wakakakaka! and lepas saya makan semalam! saya masuk bilik tengok ade text mesj! ingatkan gurlgurl hantar! tetiba boiboi tengok! kavines hantar text "tetttttt tetttttt" boiboi malas nak cakap! nanty boiboi marah! :D boiboi just nak cakap gurlgurl jangan rpat dgn dia lagi! if nak borak borak tu takpa lagi jangan nak rapat mcm classmate yang lain! boiboi takut dia buat pape dgn gurgurl! dia tu lain!! hope awak faham sayanggggg :'3 . okay eyjoy dgn hadiah baru gurgurl tu :) nanty boleh la whatsapp dgn boboi kan! ehem! *cough* :3 ...hari ni boiboi tak sihat! but gurlgurl jnji dgb boiboi tadi! boiboi nak gurgurl bagy tahu boiboi time makan ubat! boiboi takut boiboi lupa! thankyou :* ..yeaaaahhh! today birthday si comel! boiboi nak cakap ni!! iloveyouuuuuu gurlgurl <3 jangan nakal nakal! study tu penting nak exam ni! okayyy!. ILOVEYOUFAQIHAH <3 ILOVEYOUMYWIFE <3 ILOVEYOUMYSOUL <3 ILOVEYOUMYPARTOFMYLIFE <3 HAPPY BIRTHDAY !!  May ALLAH always bless bless bless you. ;') kdaa gurlgurl! muahh :*
                                 



OLD | NEW