FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Jumaat History
Thursday, 11 October 2012 | 0 loner (s)



HII READERS! SYAFIQ HERE!

Hello guys! today class syafiq cuti sbb takde paper final exam! act kalau sekolah hari ni syafiq mesti tak datang sekolah jugak! sbb syafiq demam panas malam tadi :( seriosly syafiq rase mcm nak mati! syafiq dah kena demam ni dah lama! but parents suruh makan panadol je! bila dah makan not effective ! -.- bila dah teruk mcmni baru parents nak bawak syafiq pergi klinik. syafiq dah makan ubat tadi! so panas pun dah bekurang! semalam ayah nak bawak pergi klinik ,, tetiba ayah kata ade orang nak tengok kereta! ayah nak jual kereta then nak beli kereta baru! proton prevea katanya! sbb tu malam tu ayah takbawak syafiq pergi kilnik! malam tu saja 4 orang nak tengok kereta ayah! ibu promote kat MUDAH.COM . murah sngt ibu jual kereta! tahun 1999 . RM6500 . PROTON WIRA! . okay sekarang kereta tu dah nak jidual la! sorry .. :p


Today syafiq bangun pagi pukul 11.30! -.- mak aii! lama kan syafiq tidur! semalam syafiq tidur dalam pukul12am mcmtu la! syafiq lepak rumah cousin semalam! tengok bola! kecoh gila semalam! syafiq dah mcm orang tak demam semalam! padahal demam teruk! act time tu syafiq dah makan ubat! sbb itu rase lega :D..
lepas habis tengok bola syafiq pun balik la rumah! time tu syafiq still tengah text dgn si comel syafiq! dia tidur lambat semalam! katanya nak belajar biology! taktahu la kalau dia main tab smpai buku bio tak pegang! tapi syafiq pecayakan dia! :D semalam bila dah masuk bilik! badan syafiq rase nak demam! syafiq pun ber-rehatkan diri ini! bila syafiq dah baring! syafiq takut tak terbalas text dari qeha! selalunya syafiq bangun dari tempat tidur sbb taknak tertidur! tapi waktu itu syafiq tak boleh nak bangun! badan syafiq rase lemahh! :(  last-2 betul syafiq tak tereply text qeha! act time tu syafiq dah cakap yang syafiq nak tidur dahh! nvm! harap dia tak marah syafiq! hope dia faham syafiq . :)


yeaaahh! hari ni syafiq tengok phone! ade text! syafiq dapat sweet text dari qeha! :') okay ni petama kali! okay syafiq tak mcm korang! makwe korang tiap tiap hari hntar sweet text kan! but syafiq ! haha,, btw dalam text itu. qeha luahkan perasaan dia !  thankyouu sbb jujor dgn saya! sebelum tu! saya nak mintak maaf kat awak sbb tak bagy tahu awak nak pergi klinik malam tadi! act saya taknak kacau awak study bio time tu.. haha kesian dia! korang nak tahu rumah qeha asyik-2 takde elektrik! haha,, untung la semalam dapat hadiah bnyak kan! jelly much >.<' ! . yang pasal tinie tu! maybe dia nmpak sya lepak dgn budak van saya! time tu saya nmpak dia jugak! saya nmpak dia jalan dgn crush dia! -.- okay! anyway! semalam saya dah buat awak happy walaupun saya tengah sakit time tu :) . okay guys! syafiq nak pergi solat jumaat ni! kepada kaum adam! marilah kita menunaikan solat jumaat! :') salam!


Celebrate birthday monster

with Monster <3
Syafiq suka tengok picture ini . wuff wuff

 See! muka budak demam! act picture ni muka syafiq tahan batuk xD

Auuuumm! tiger syafiq lapar!! :o 
Demam pun ade selera lagi!

Photoshoots with cousin @eyra .19

Dear qeha! i hantar picture semalam dekat you!
sorry saya tak sehandsome mana! :3







OLD | NEW