FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
HARI SABTU :)
Friday, 5 October 2012 | 0 loner (s)


Hii readers! :) today hari sabtu yang palaing awal yang syafiq bangun! tak mcamana mata syafiq boleh tebukak tetiba pukul 5.50am o.o (amazing) . act hari ni ibu syafiq bangun awal sebb ade main futsal main dekat melaka! sbb tu ibu bangun awal... tu yang syafiq tersedar sekali! :D bhahaha. lewls~ . FYI ibu pergi melaka bukan sorang je , dia bawak syuib (adik) . ya allah syuib excited sbb ibu ajak dia follow dia.. pagi tadi dia mengigau smpai dia tetiba pelok syafiq selama ni dia tak penah pelok syafiq (sleep time) -.- . okay syfiq sebenarnya nak ikut ibu! tapi syafiq dah janji dengan kawan kawan syafiq nak lepak keyell hari ni! :( so sadddd! nak buat mcmana dah takde rezeki! . syafiq tak tahulah ibu pandai main futsal ke tak tu!! ayah kata ' ibu apik ni pandai main futsal tapi bila sepak bola tonjjol ' hahaha tu belum syafiq tnya 'ibu boleh keja bola ke?' haha :P . see the son dulu la!! pro futsal! :3 *duckface* . okay harap harap ibu menang kat sana . amin! okay hari ni! syafiq rase malas nak keluar keyell . bukan pasal takde duit or apa! syafiq rase mcm tak sedap hati! haihh!! tadi syafiq kejutkan monster syafiq bangun subuh! tak tahulah dia sedar ke tak text syafiq tuu.. -.- exam nak dekat ! syafiq boleh nak hang out lagi! goood! hari ni hari sabtu! okayy! hope you all have a great day today!! :3 bye readers!



Team futsal ibu, yang besar besar tu ibu syafiq la (yang comel) :D
chaiyokk chaiyook! 

Shuib dan Nurin (cousin)

 yeay! ni time family day at sunway lagoon :3 
syafiq berbaju hitam! korang dah boleh nmpak la kat situ -.-
team hijau menang! yeayy! 

haha, ni korang jangan ingat syafiq dah kalah.
FYI, keteorang jatuh sbb team belah sana tesembam! xD
 im using the power of the monster~! :3








OLD | NEW