FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Final exam
Friday, 5 October 2012 | 0 loner (s)


Hello saudara dan saudari :) , cikebumm cikebumm . hahah takde masa nak main main , ini perkara yang paling penting! :( syafiq dah nak final exam! gosh! korang dah ready ke! korang jangan tanya syafiq dah ready ke belum . syafiq kat sekolah tadi semangat gila belajar! bila dah smpai rumah! lupa dah semua belajar tadi! mcmana! :( korang msti takot kan! syafiq nak study hard sekarang ni, insyallah nak tunjuk yang terbaik untuk kedua ibu bapa syafiq .  korang msti nak mcm syafiq jugakkan! :D yang paling penting korang jangan gelak besar, sbb nanty ilmu korang dapat boleh hilang! im serious! . syafiq nak cakap kat semua kawan kawan class, kawan kawan KRS , kawan kawan se-taman , kawan kawan sekolah and  AWAK! yang sedang baca post ni dalam hati . GOOD LUCK FOR YOUR FINAL EXAM! syafiq nak target! addmath(A) inyaallah boleh dapat :') . bnyakkan berdoa! jauhkan dari dari melakukan kejahatan! kita boleh berjaya kalau kita berusaha! kan! korang jangan nak strees-2 time  cenggine! now lupa kan pasal relationship korang , masalah korang ,  dendam korang , dan ber buat balik lah dgn kedua ibu bapa! :) nescaya korang boleh berjaya!  ini pendapat syafiq. syafiq nak mintak maaf dekat korang! selama ini ade begurau kasar dgn korang or apa yang korang tak suka .. lepas exam korang nak enjoy! tu korang punya pasal! syafiq pun nak enjoy jugak! :D bhahaha! kepada yang mengambil subjet tambahan! ekonomi asas , perinsip akaun and add math! wish you all good luck okayy! :) hati yang tenang datangnya daripada akal yang tenang! sekian saja! :) salam.

Dua orang lelaki yang kacak berbaju malaysia
mengucapkan selamat menjawab peperiksaan :3



OLD | NEW