FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Problem
Sunday, 16 September 2012 | 0 loner (s)

Dear faqihah . kenapa dengan saya :( apa salah saya :( apa yang saya telah buat :( apa yang telah lakukan :( apa yang buat awak menyampah dgn saya sayang! :(  . shasha bagy tahu saya awak dah menyampah dgn saya.. WHY? apa yang saya dah buat? . listen to me! okay pasal text hari tu! act saya nk merajuk sekejap je! tapi why you pulak yang merajuk lepas tu... pelik :/ , saya dapat rase kan awak mcm ade marahkan saya sesuatu! saya tahu awak memang payah yang terus terang . come on qeha! dgn jadi sorang yang peyimpan! .  itu amat memeritkan sayanggg,, act! saya tak tahu awak pergi pukul brapa melaka hari tu! last last minit baru i tahu.. oaahh!! okay takpalah! maybe awak busy kan! :) awak nak tahu! saya rindu kan awak! minggu depan syafiq takdatang sekolah seminggu! folio acc kena hantar lagi! ya allah sabar jela!! if saya perangai dah lain! please cakap dgn saya.. act saya tak suka orang yang cakap yang awak hate saya or apa. saya nak dengar dari awak sendiri sayanggg, ILOVEYOUSOMUCH FAQIHAH~! syafiq takda minggu depan kat sekolah! jagn nak mengatal sngat la~~ syafiq ada hantar spy ni! okayyy jap lagi awak smpai rawang! comfom penat kan! take your rest! :) jangan nak overnight malam tu,, then malam ni syafiq nak kemas kemas barang! doa kan syafiq dapat (pegawai ) kdaa byee~~

Syafiq sedang tengok baby monster :3



OLD | NEW