FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
PEGAWAI WAREN
Sunday, 16 September 2012 | 0 loner (s)


Hii saudara/saudari .. syafiq is back!! :p ehh! silap! (abang botak is back) xD that's right! . korang....... syafiq dah botak kepala balik! damn! someone? please tolong pujuk syafiq :( . hahaha nasib baik ade orang kata muka syafiq comel sikit! :D bhahah *perasan* .. haih! syafiq baru balik daripada main kompang kat pahang! sumpah penat k! ni baru smpai. ingat kan nak tidur, tapi bila baring je mata tetiba segar! tak tahu la apa masalah syafiq! tadi phone beteri habis :( tak dapat nak text dia ... phone tengah chager sekarang tu... hei hei hei! korang! FYI syafiq pergi krusus kenaikan pangkat (pegawai waren) besokkk! hari isnin! 17/9/2012.. omg! sbb tu syafiq botakkkkk chin! korang doakan syafiq dapat waren okay! aaminnnnnnnnnn :) OMG! nanty syafiq rindukan someone :'( . okayyy ujian ujian nak naik kali ni memang susah nak mati! firstly! syfiq kena terangkan maksud al-fatihah .. yang paling benci! kena buat tazkirahhhhh!! damn!! anyone! siapa tahu? tolong ajar! :( ... okay ni perkemahan yang paling lama bgy syafiq 4hari 3malam! sebelum ni maximum 3hari2malam je!! :( kalau takdapat pangkat ni!! sumpah syafiq akan nagis! syafiq ni mcm budak-2 sikt! :p .. picture (picture pusat latihan pegawai waren) :) kat bawah nii !


 kalau korang boleh cari syafiq pakai baju lengan kuning (botak) -.-

 pelok kawan kawan rindu diorang :p

time ni muka syafiq bajet cute :3

Eh eh! ter-upload pulak :p
Ni time syafiq kenaikan bengkung(silat)



OLD | NEW