FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Pertemuan Antara Dua Insan .
Tuesday, 11 September 2012 | 0 loner (s)


Hii readers :3


Hii Hei Hoi Hui ... " PING! " <----- orang tetentu saja tahu benda ni :) . Helooooooooooooo . Syafiq is back!  Sebelum tu Iloveyou Monster! :* .. yeahhhh! akhirnya............ dah berabat syafiq tunggu ! cewahh! :p hee~ finally! syafiq dah pun meet dgn monster di luar kawasan sekolah :) HAHA, selama ni asyik jumpa dia sekolah jeee but kat luar takpenah jumpa.. -.- ok syafiq tahu , syafiq tak se-sweet couple mcm korang kan! puii! act syafiq jealous tengok couple lain hang sama sama! tapi...... syafiq nii...... HAHA! its okay. kawan qeha buat open house! dia ajak qeha datang dgn sekaligus dia ajak syfiq sekali! mula mula memang tak percaya la -.- takot tetiba kena cancel or apa ! penah sekali tragedi syafiq nak jumpa qeha kat KL then Monoral pulak buat hal!! cikuabaiiiii -.-' ! then tak jumpalah kiteorangggg . so saddd! :( . syafiq ingat lagi kata dia ' if awak keluar dgn saya suatu hari nanti, please hargai kenangan tu ' .... wauuuuuu! <3 ehh! lupa nak bagy tahu! syafiq nak pergi open house ni rumah EYRA RAZAK (bestiee qeha) . Act syafiq  sampai dulu rumah eyra... then baru qeha sampai... syafiq cakap kat qeha yang syafiq tak sampai lagi! qeha mengamuk! haha.. last last dia yang tekejut syafiq datang awal.. haa! bila semua dah ade! si jantan tunjuk la hero! kan kan kan xp ! syafiq makan banyak betul kat rumah eyra! mak dia memang masak sedapp!!! syafiq paling suka MAKAROONI! korang tahu makanan tu?? lepas dah settel semua tu.... syafiq ajak qeha jalan jalan :) .. kitorang pun dating la apa lagi :3 OMG! syafiq tahu! qeha mesti frist time dating dgn syafiq :) btw dia ni romantik jugak tapi kadang kadang ganas pun ada...  hehe ... snapp gambar yang kelakar sekali :) anyway! thankyou eyra , ! then thankyou dekat korang jugak! :) byee ! ehh! wait!! lagu kat blogger QEHA,,, lagu Fav syafiq time darjah 1 (britney spears) .  ILOVEYOUQUEEN! #NF <3

see! eyra razak senyum happy snapp picture dgn abg kacak! xD
*tangan di bahu* 

 Bersama dengan (KakYong) kitaa <3
Korang boleh tengok muka Kakyong mengamuk kt bawah tu! :3
ngee~~ :3

You are the last for me :') insyaallah.
Iloveyou Nur Faqihah <3



OLD | NEW