FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Geng ALONG :3
Tuesday, 11 September 2012 | 0 loner (s)

Hii :) syafiq mcm muka tekejut je ... ni time keluar shopping
dengan Along (cousin).. dua dua buat muka comel
tapi takjadi! -.-


Hii Guys :3 ... Syafiq is back! :p *takut tak?* har har! .. yeahh minggu lepas! Cousin syafiq balik dari UITM! nama dia nurul Farah Fazierah! "sorry taw gemok kalau salah eja!!" act, syafiq panggil dia  ... 'ALONG' ... korang jangan cakap kenapa syafiq panggil dia along. maybe badan diaa big! Mcam AHLONG kot!! heee~ *joke* HAHAHA' korang boleh panggil dia along! kalau korang tak malu laa :p .. syafiq pun taksangka along nak balik... syafiq mula mula dah happy.. then adik ALONG kata , 'akak aku balik rawang bawak membe' -..-! OMG! Jantan mana along aku nak bawak balik ni ... act kitaorang memang suka sangt mengatal pun! :p dah kata satu kepala! bhahaha.. rupa rupanya along nak bawak balik kawan dia dari UITM! (perempuan)  2orang.... sorang panggil nabilah then sorang lagi panggil bella! haihhh! nama nak dekat sama nak panggil pun susah! -.- LOL ... katanya, diorang datang rawang sbb nk jumpa boss besar (my mom) hahah! sbb nak buat assignment :P ... malam tu syafiq lepak dgn diorang! ya allah! best gila!! kitaorang buat video ' Oppa gangnam stlye' yang paling kelakar kat situ Along la!! mmg boleh kurus la! :p  act time tu nabila dia yang rakam! so syafiq, along , bella yang joget! video tu ade kat dalam phone along laa :( sorry tak dapat nak tunjuk! lepas tu dah penat along masuk dalam rumah! syafiq , bella dgn nabila je ade kat luar! -.- sumpah time tu syafiq gedik nak mampus! korang nak tahu siapa yang ajar syafiq gedik! si akak bella comel tu! -.- *comel la sangt* *tangan di bahu* .. malam tu syafiq jadi mat salleh celup! hahaha.. anywy! malam tu syafiq merempit dgn Nabilla!! :D HAHAHAHA' .. ehem! ade orang nak tipu syafiq! tapi  malangnya syafiq takcaya! gila ape! umur muda dah nak kahwin! korang nak tahu? nabilla cakap kat syafiq yang dia nak kahwin minggu depan! --.-- , rupanya kakak dia yang nak kahwin!! kureng hasemmmmmmmm!! then kebesokan harinya, syafiq hantar diorang balik UITM , tapi syafiq hanya hantar dekat station bus je!! start tu syafiq rindu kat diorang!! terutamanya Along ! okay! kdaa! bye guys!! :3


Bella pakai baju(kelabu) Nabilah pakai baju(biru)
act, bella jealous syafiq paki BB :P
bhahaha :D

Time ni memang gila -,- syafiq suka picture ni! :)




OLD | NEW