FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
OH YEAHHHH :'D
Monday, 24 September 2012 | 0 loner (s)



Hii guys ,finaly apa yang syafiq nak sudah tercapai :’) . okayyy syafiq baru balik dari pada krusus kenaikan pangkat (pegawai waran) . 4hari  3malam… mcm-2 dugaan kat sana syafiq dapat .. yang paling problem  waktu tu qeha merajuk dgn syafiq, sbb masalah salah faham .. ingt nak settle lepas balik pusat latihan pegawai waran, tapi syafiq pulak yang tak datang sekolah . okayyy itu memang salah syafiq… dekat kem hari tu allah saja yang tahu keperitan tidak mandi , kena bejemur , kena marahh , semuanya adee! -.- haihh.. ade rase jugak nak nagis waktu tuu… and finally syafiq dapat PEGAWAI WARAN 2 . mula-2 memang sedih but tak dapat PW1.. tapi nak buat mcmana, allah nak bagy syafiq PW2 kan! Terima la :) . daripada tak dapat langsong… syafiq pasukan dari Gombak ade 8lelaki dan 7perempuan … tapi seorang kawan kiteorang tak dapat PW :( kesian diaaa .. k syafiq tahu dah betambah hitam kulit syafiq ni… tadi datang sekolah ramai yang cakap syafiq dah lain… FYI! Tadi majlis penyerahan pangkat dekat perhimpunan! Okay maybe ni first time syafiq naik pentas :D hahaha lol . pengetua cakap kat syafiq “saya berbangga dgn kamu” oaaaahhh! :D siapa yang tak bangga kan . lepas dah habis majlis tu , semua orang kat sekolah tabik syafiq .. -.- er! Syafiq pun takbik la balik.. karang kata sombong pulak kan! ;) then balik sekolah tadi! Yessssss! Syafiq dapat pun lepas rindu dgn MONSTER! *devillaugh* . omg!  Dia tak sabar sabar nak tunggu birthday diaa <3 okayyyy , jujur syafiq cakap , syafiq tak tahu nak belikan apa untuk dia? Anyone? Please bantu syafiq….. huaaaa! Syafiq dah mula rindu budak budak kem  :’) ,terutamanya orang yang duduk sebelah syafiq *dalam bus* .. hahahaha .. hope dia baca post ni :) …. Okay exam nak dekat dah kan! So sekarang syafiq nk study smart bak kata *J*  . hahahaha :3 syafiq nak mintakk someone yang pandai , tolong la ajar kan syafiq semua subjet! Hampehh bnyak lupa laa :p maklum laaa! Orang busy memanjang memang mcmni! Okay thanks sbb baca post ni!  bye -2

Dekat pusat latihan malam kena gunting rambut -.-
Muka daus relex sbb dah biasa botak but muka syafiq *mukacuak*

See, tangan syafiq bengok sbb kalau syafiq luruskan tangan comfom kena kepala raihaa :D
That's my friend Raihaa Nadia kiteorang PW2 

Yeahhh! muka happy dah habis kem mcmnilah ! TEAM GOMBAK!
GO! GO! GO! POWER RANGERS! 
Semunya handsome korang nak mana satu? :D



OLD | NEW