FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Blogger boy
Monday, 3 September 2012 | 0 loner (s)

Hii guys :) , fuuhh lama betul tak update blogger ni , maklum la kan syafiq sekarang tengah semangat nak belajar,,, cewaahh :D anyway syafiq nak cakap kat korang syafiq rindu betul dekat korang yang sudi baca post yang teramat sakai ni ... lagu kat dalam blogger syafiq ni lagu fav syafiq... okay tahu la tak sehebat lagu yang korang suka right? bhahaha *joke* . syafiq baru balik sekolah ni... sumpah penat! :( kesiann kan . BLAH ahh LU, yang mana tak kesian kat syafiq nii!  syafiq ada problem . tadi syafiq balik naik bus awam sorang sorang. habis rm1 terbang! -.- trololol. hari ni syafiq tak balik dengan princess syafiq.. act dia merajuk dgn syafiq :) haihhh .... syafiq tak tahu nak pujuk mcmana. korang ada cadangan? sayang!! im just begurau , please jangan marah saya ... iloveyou (!) . korang sihat! syafiq bulan ni banyak benda nak kena buat.. kalau boleh tambah tangan syafiq dah pergi tambah dah.. syafiq ada kerja krusus PERINSIP AKAUN .. syafiq satu apa tak buat lagi... folio tu dah la kena hantar 2minggu lagi .. korang nak tahu page folio tu dah boleh buat novel .. terbaikkkkk! -.- korang kalau yang ambik acc tahu la mcmana perit dia kan kan kan ! *mukacomel* .. bulan ni jugak syafiq rase mcm malas je nak buat kerja :( whyyyyy!! cuti merdeka hari tu syafiq asyik main xbox jeee .. sentuh buku lagi la tarakk! "syafiq, tolong la jadi rajin!!!" . then tak habis habis dgn blackberry syafiq ni.. orang jakun dapat phone baru mcmnilah jadinya,,, ya allah kau permudahkanlah urusan ku.. hope syafiq boleh berubah sikap syafiq yang baru ni  . I HATE IT! exam akhir tahun nak dekat ni... bilalah nak belajar dgn monster comel syafiq sorang tuu :3 .. okay guys ... jgn melawan cakap parents.. kurang kan gossip and banyakkan amal ibadat :) kdaa.. bye korang .



OLD | NEW