FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
26.8
Saturday, 25 August 2012 | 0 loner (s)




Hey guys ,syafiq is back ! syafiq is back ! HAHAHAH xD BTW ,ILOVEYOUFAQIHAH <3 qeha still tidur lagi syafiq rase sbb dia tak kejutkan syafiq tidur hari ni . wait!! syafiq dapat text anniversary dari qeha . waaaaaaaaaaau! awesome! syafiq rase nak marah je sbb tak kejutkan syafiq! nasib baik comel si queen sorang syfiq tu :3 . syafiq hantar text anniversary pukul 12am . qeha hantar text anniversary pukul 12pm. kcuun! ~ DEARFAQIHAH ,whats wrong ? I'm here for you .260812 ini tarikh istimewa dan mungkin korang faham maksud tersirat nya .but korang memang power. yeahhhh :) .
Dear friend , semalam qeha taksihat :( maybe dia bejankit dgn cousin or terlalu risau kan grandma dia kat kelantan tuu.. ! she so cute *tetiba* .alololoh *kiss pipi QEHA* . FAQIHAH ,I suka bila you mengadu something dekat i ,sebab bila you mengadu nampak comel k dan you memang comel pun sebenarnya .Bukan comel je lawa/tembam/slim/cantik/style <3 suka sangat .And I hargai sangat bila you happy kan i and ceriakan hari-hari I *flying kiss* . And I tengok semakin lama you dah mula suka mengadu dekat i . taktahulah kalau tetiba you ada mengadu dgn orang lain tapi ALLAH SWT tahu :) i sentiasa percayakan you 100% .So my dear , i akan jaga you walau apapun terjadi.. i jadi tak senang bila you sakit ni sayanggg . anyway! jangan lupa makan ubat!! kalau you tak makan ubat.. i terjun swiming pool!! i tak reti berenang! biarkan i lemas! :3  <3 ILOVEYOUFAQIHAH <3 ILOVEYOUMYWIFE <3 ILOVEYOUMYSOUL <3 ILOVEYOUMYPARTOFMYLIFE <3 . HAPPY ANNIVERSARY 6MONTH <3



OLD | NEW