FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Selamat Raya Hari Raya :')
Friday, 17 August 2012 | 0 loner (s)


Selamat Hari Raya buat syafiq sekeluarga ^^

assalamualaikum. :) finally! selama 30hari kita berpuasa ini ganjaranya . seeeee! korang mesti happy right sekarang! aldilfitri dah sampai! welcome! macam-macam dugaan syafiq dapat time puasa .. but itu semua dugaan oleh allah kan. so korang! jangan la time cenggine nak bad mood . okay... tengah raya ni beb! setahun sekali pulak tu . wauuuuuuuuuuu.. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin daripada Muhammad syafiq kamarulnizam . ampun maaf jika ada salah dan silap   . maklum la aku hanya manusia biasa. (Y) apa-apa pun hope raya korang tahun ni meriahh . yeahh :'D  ada ketika mata silap memandang , telinga salah mendengar , lidah terlanjur berkata, fikiran khilaf mentafsir dan hati silap menduga . mohon maaf atas segalanya galanya . and kalau selama ni syafiq ada post benda yang korang taksuka, benci , menyampah or what ever yang boleh buat korang tersinggung ke... syafiq mintak maaf , yeaahh maybe syafiq tak sengaja buat benda tu semua kan.. tahun ni syafiq beraya dekat rawang and selayang. syafiq tak balik melaka.. ibu kata nanti bila dah beli kereta baru ! barulah balik kampung sana.. tapi raya kat sini pun dah bermakna buat syafiq.. act syafiq dah mula rindu kat arwah opah syafiq.. ni first time syafiq raya tanpa dia.. sumpah sedih .. syafiq rasa kalau takda opah . mcm tak lengkap! opaaaaaaaah! apik rindu opaah ;'( ! pagi raya nanti apik datang kubur opah bacakan yassin untuk opah.! . korang jangan lupa mintak maaf dekat parents korang taw taw. korang mesti ada buat dosa.. tipu ah! kalau korang tak pernah buat dosa dengan diorang . teringin jugak nak beraya dengan princess syafiq ! tapi syafiq tak tahu la bila dia balik rawang..  yeahh . korang nak tahu apa yang qeha cakap dekat syafiq! dia taknak balik rawang sbb takut syafiq serbu rumah dia ,, :3 eiiuu! trololol . teringin jugak nak tengok qeha pakai baju raya . mesti comel kan! auwww! teringin jugak nak snap picture raya dengan dia . :')  maybe syafiq boleh berangan saja.. haihh... takpalah buka sekolah nanti syafiq lepas la geram dekat dia ! *habisla* .. okay korang.. pergi la beraya,, thankyou sbb sanggup baca post ni! iloveyouall! <3 bye! SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN ^^


beraya di rumah opah ^^ *from1*


ini family belah ayah ^^ anak (1). ayah*bajubiru*(2). amir*bajuputih* (3).shima*bajupurple*.
 opah dgn atok berbaju biru jugak . opah syafiq comel kan! dialah yang jaga syafiq
sejak dari syafiq 1tahun sampai darjah 6 *lamatak* . syafiq nak menagis 
tengok gambar ni.. ini kenangan yang bermakna buat syafiq. :')



OLD | NEW