FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Kerja Sambilan
Friday, 17 August 2012 | 0 loner (s)




yeaaaaaaahh! satu hari lagi! come on! dah nak raya pun ^^.. korang mesti best kan! besok dah boleh beraya.. syafiq bukan mcm korang. orang tengah beraya , syafiq sibuk jadi security guard . trololol. -.-'' syafiq nak buat kerja sambilan . syafiq mula mula ingat taknak kerja.. sbb pikir nak raya dgn sedara mara ! so malas la nak kerja kerja ni..! tetiba syafiq dapat kerja waktu malam.. kalau malan malam maybe syafiq free! sbb takkan nak raya rumah orang malam malam buta right! so syafiq dah tukar cadangan! syafiq nak bekerja sambilan.. kalau tidak syafiq dah kerja dgn ayah but ayah kata kalau kerja dgn dia gaji kongsi separuh dgn dia.. :) mula mula memang nk! tapi syafiq dapat kerja yang bnyak peruntukkan! :3 syafiq start kerja besok.. *malamraya* pukul 8pm-8am .. auch! lama kan . lepas habis kerja syafiq pergi sembahyang raya :') oowaaahh! rindu!!!! ,, rabak la mata syafiq ni! tapi nasib baik kerja malam.. if kerja pagi tak tahu la macamana.. hope badan syafiq ni boleh terima, jgn lembik sudah la..  qeha takda so dia takboleh nak urutkan badan syafiq ni .yang bestnya nanti syafiq dapat 'woki toki' . nanty boleh borak dgn orang yang jaga sekali. korang doakan syafiq dekat sini.. cewahh! mcm nak pergi haji pulak daa.. act syafiq rindu dekat budak gemokk <3 !  :') tak tahu la pasal.. biarlah dia seronok dekat sana.. syafiq tumpang gembira jugak.. korang ..! selamat hari saya ! kalau ada masa terluang! datang la rumah syafiq ni... sedia menanti! :) ingat! jangan nak beraya sngat! yang mana ambik SPM tu.. korang trial lepas raya right! hahaha #devilaugh . study jangan lupa yea... tak lupa jugak yang mana ambik PMR tu jugak! okay .. daaaa.. takecare . :3



OLD | NEW