FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Problem .
Thursday, 16 August 2012 | 0 loner (s)






assalamualikum korang . puasa dah nak habis raya dah nak dekat :) .. huraaaaayy *lompat* .. haritu syafiq ade problem dgn someone .. problemnya besar ! dia cuma cakap problem kecil ! err... syafiq dari mula dah perhatikan .. tapi akhirnya dia jujor dgn syafiq.. :( okay dia mmg power stalker.. act syafiq ingat dia tak tahu.. tapi tetiba jea dia dapat tahu.... okay syafiq taktahu nak ckap apa.. apa yang syafiq tahu sekarang,, syafiq takde ada perempuan lain selain dia ! .. syafiq tahu dia marahkan syafiq sangat sangat.. but syafiq takot dia dendam :( ... syafiq dah tahu perangai dia.. dear sayanggg walau apa apa pun yang terjadi dekat i.. you tahu la nanti . yaa yaa.. syafiq tahu ! yang syafiq still beruntung kan ... hanya allah saja yang tahu kan :) .. but syafq dah lupakan semua benda tu.. please jgn ingatkan balik kat syafiq,,, raya dah nak dekat so malas nak gaduh gaduh kan sayang :) ... if kalau you marahkan i lagi.. i mintak maaf sangat sangat.. kdaa iloveyousomuch! <3 



OLD | NEW