FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Berbuka Dengan Classmate ^^
Wednesday, 15 August 2012 | 0 loner (s)



Hii korang :) syafiq disini . jyeahhh baru baru ni syafiq ada berbuka  puasa dgn kawan kwan classmate, dekat rawang je tak mampu nak pergi jauh jauh .. syafiq bukanya ada duit mcm korang .. puii!! . korang kan masyuk! sebenarnya kawan kawan classmate dah lama janji berbuka dekat luar .. tapi asyik tukar tukar date! -.- sampai syafiq gaduh dgn diorang pun ada ..  then akhirnya diorang dah set satu tarikh 14.8.2012 . time tu pulak syafiq dah la takde duit! sbb baru keluar Kuala Lumpur hari tu .. nasib baik duit tabung ada simpan :) syafiq berbuka puasa dgn classmate bukan ramai sngat pun.. takda la nak bawak satu class bawak berbuka puasa ,,, cina and india gabung ! waauu! awesome. :) mula mula memang takpecaya jugak laa.. takot takot diorang saja nak kenakan syafiq .. tapi kiteorang jumpa dekat pakson (rawang) . syafiq yang sampai dulu dari diorang -.- .. syafiq pun sambil tu jalan jalan dalam pakson sorang sorang.. tengok ada jugak baju lawa..  then diorang call suruh turun.. syafin pun turun . tengok tengok diorang dah ada dalam restaurant tu .. diorang nampak syafiq tetiba diorang gelak ... lepas berbuka je.. diorang ajak main bunya api. lepas tu kiteorang pergi karoke.. tepekik telolong la kat dalam bilik karoke tu xD . malam tu syafiq balik pukul 9.30 .. dah malam tu syafiq dapat gaji bertugas dekat surau , so syafiq pun kena balik awal .. err so sadd! tapi best giluss lepak dgn diorang semua .. thank you so much guys! Aina Syuhada , Syaza Syahirah , Syazwani izzati , Shahirah . kdaa.. bye korang takecare :3



manu^^ (rastaurant kopitiam)

muka semua tengah lapar lattuw :D 

muka confident je nk order -.- puii


abg kacak dgn syaza syahira


syaza and syzizz 

shahirah and aina syuhaba xD

yeaahh ^^ 

nampak udang ! itu yang boleh buat syafiq resdung -.- err

yeaahh yang kat bawah sekali tu makanan syafiq.. 'rice toyam beef''







OLD | NEW