FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Cuti Sekolah
Tuesday, 14 August 2012 | 0 loner (s)




ohoii hoii! kalau mata dah bertentang mata, hati didalam bagai nak gila . *M.Kilau* . yeahhhhh! sekejap je kan puasa ni... pejam celik pejam celik dah nak raya pun sudah -.- . nanti bila dah habis puasa nanti.. korang mesti rindu balik kenangan puasa korang :) betul apa yang syafiq ckap kan ni . korang tahu kan, kerajaan bagi cuti sekolah start khamis ni! :) tapi korang nak tahu tak! ade orang nak buat cuti sendiri pulak -.- hari rabu dah start cuti !apa ini! mana aciee la!! . korang tahu siapa orang tu? siapa lagi kalau bukan budak gemok! *faqihah* .. come on la sayang.. last day sekolah hari rabu tu,,, bukan ada sekolah pun aahh lepas tu.. apo pun tak boleh mung ni! haha muka dia comel tadi bila dia pujuk syafiq nak cuti awal esok .. *geraaam* .. dah tahu nak cuti awal , bukan nak bagi tahu dulu,, ni kat sekolah baru bagi tahu.. memang tekejut beruk yee ... katanya dia nak tolong umi dia kemas rumah , lipat baju , sapu rumah , sapu semuanya , ehh kejap! ada satu kerja yang syafiq tak dengar ! 'tolong umi masak dekat rumah' *perli* muhehehe! :3 #joke . takpa takpa ! jagn ingat dah boleh lari dari syafiq,, raya nanti siap la... nak berkelah depan rumah dia sampai dia balik dari kampung. puiii! . tapikan! cuti sekolah sekejap jeaaa pun :( ohhh! tak best la!! kenapalah tak cuti sebulan jea terus :P hek'eleh! tapayah nak lebih sngat la! .. syafiq risau jugak dekat qeha ni! tah apa tah! dia buat kat rumah tu.. :/ sayang please take care your self!  biy risau ni.. korang pun sama,,, jaga diri baik baik.. jgn la cuai!! baru baru ni membe syafiq baru jea excident ! kesian dia! raya kat hospital la nampaknya! :( okay daa.. terima kasih kerana membaca :3 . bye

*TEDDY TIGER*



OLD | NEW