FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Shopping Raya
Tuesday, 14 August 2012 | 0 loner (s)



hello guys! syafiq in the house :3 bhahaha . hands up ! yeaaaah.. act post ni syafiq nk update ahad lepas tpi masa tak mengizinkan  :) its okay, sekarang masa dah mengizin kan *cekakpingang* . ahad yang lepas syafiq  pergi shoping dgn kawan kawan di key ell *pelat* . syafiq pagi pagi dah siap! semangat punya pasal.. fuuhh elok tengah siap siap tu! kawan call cakap 'bus dah otw' OMG! syafiq mengelupuh laaa! apa lagi! tak sempat nak bodek ibu nak dpat duit lebih :P *mengeluh* . syafiq sampai key ell .. terus shoping, malas buang masa , dah shopping baru enjoy :) , then syafiq pergi satu butik ni, sumpah lawa baju dia .. yeaahh . nak ajak qeha... tapi dia ada kat masjid india. kalau korang nak tahu qeha pun keluar jugak time tu,, katanya mula mula nak pergi jusco dekat rawang,, tah tetiba dia pergi key ell dengan kakak dia tu .. yeaahh mula mula mmg tak percaya smpai syafiq hantar text kat qeha 'hope awak tak tipu saya?'seeeee! nak pastikan betul or tak! sampai cenggitu sekali! xD  . HAHA' okay okay... bila dia sampai kl sentrel , monoral pulak buat hall!! -.- DAMN! so dia tak jadi nak pergi bukit bintang! ahhh, syafiq dah tension gila waktu tu,,, nak nagis pun ada , syafiq dah berangan mcm mcm dah k! haih! nak buat mcmana dah takda rezeki .. TAK KESIAN KE??! *mukasimpati* . syafiq ramai jugak jumpa kawan kawan kat key ell sana .. yeaahh semua bawak girlfriend sendiri.. jelly much ! rm200 jugak syafiq habiskan beli barang barang .. tapi seriusly puas hati..  syafiq balik rumah malam malam.. so syafiq berbuka puasa dekat key ell dulu.. KFC. ya allah! korang kalau nak cop tempat kena pukul 5.30pm ,,! kalau tak korang  mesti tak dapat tempat punya .. ! syafiq pun nasib jea kot,, sbb ada membe dah cop awal awal dekat situ.. ramai gila budak budak dekat sana *pavi* .. lepas berbuka jea,, syafiq terus balik sbb kat taman syafiq ada buat majlis nuzul quran,,  haihh.. penat jugak masa tu.... kepada , aqim , shameer , kadir , muhd adip , hafiz , mizan  thankyou guys,,  best lepak dgn korang :3 kdaa!



muka terlalu happy mcmnilah agaknya :D



OLD | NEW