FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Boy Story
Friday, 10 August 2012 | 0 loner (s)



hey guys, yeahh hari ini jumaat penghulu segala hari . hari ni syafiq tak sekolah, sbb bagun lambat lagi :(, so saaad! hari ni sekolah syafiq ade sesi photography. tension la takpergi sekolah! takbuat apa apa pun kat rumah ni. semalam syafiq balik rumah pukul 12am ,, balik balik terus jea tidur,, penat punya pasal.. semalam syafiq rase mcm takkda mood lepas syfiq baca last text qeha.. haih.. okay kawan lagi penting kan... syafiq baru tahu sebenarnya. never mind . syafiq ada hantar sweet text kat qeha semalam sbb nak happy kan diri ni!, syafiq dah tahu qeha takkan replay text tu punya.. tetapi tetiba phone syafiq vibrate! syafiq dah terkejut! syafiq ingat qeha replay text syafiq tu.. bila syafiq tengok! maxis yang hantar msj ' phone is switched off ' dia off phone :(, maybe dia busy lattuw. okay. hari ni syafiq bertugas dekat surau lagi,, yeah lagilah  penat kan! kan! . tapi syafiq ni lelaki , takkan lah nak menagis pulak kalau bertugas! teruk gilaa kalau mcm tu .. nasib baik hari ni hari jumaat kan,, besok cuti,, fuhh!! :D okay guys! besok syafiq nak shoping kat key ell! syafiq tak beli baju raya lagi,, korang msti dah beli kan *sngat jealous* . korang kalau hang besok , boleh jumpa syafiq dekat pavilion . syafiq kalau jumpa kawan kawan selalunya kat situ jea :) . besok syafiq nak keluar dgn kawan kawan rapat *lelaki* yeahh diorang ni semuanya baik ! :D diorang keluar besok bawak awek awek diorang .. diorang ada jugak tanya 'kau tak bawak awek kau ke?' . syafiq hanya boleh cover dgn tukar topic.  OMG! syafiq jealous dgn diorang! . its okay la.. tak mati pun kalau tak bawak awek keluar sama sama . ibu kata dia nak bagi syafiq rm300 beli bju raya..  mmm :/ okaylah tu! daripada dapat rm200 je kan! mula mula ibu nak bagi rm200. well syafiq ni kaki bodek kan! ceh! . kawan syafiq mak dia bagi rm500 . -.- tapi dia kata kat syafiq cukup cukup makan jeabeli baju  ! bapak la! mcmana dia shopping! , biarla tu dia punya pasal. sebenarnya bnyak jugak bnda nak beli ni! apakandaya! syafiq dah kena saving banyak ni! besok qeha pun dia nak keluar dgn kakak , katanya nak pergi jusco .. :) tak comfom lagi.. maybe jap lagi syafiq nak tnya dia.. okay.. korang jgn nakal2 , dan jagn lupa kalau nak berbuka puasa jangan lupa baca bismillah :D. okdaa,, bye guys,, loveyouall! :3



OLD | NEW