FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
Listen To Me ^^
Sunday, 5 August 2012 | 0 loner (s)



Hii guys and monster cute :3 , sebelum tu saya nak mintak maaf pasal semalam, sbb replay text awak lambat :/ sebenarnya saya terlupa, sbb layan anak anak buah kat rumah nenek! ramai pulak anak buah yang datang semalam.  kalau korang nak tahu semalam syafiq berbuka puasa dekat rumah nenek! preahh!! meriah giluss :D syafiq sampai jea rumah nenek *bawaayamgolek* . tengok tengok makanan bnyak gila dah terhidang! tapi sebelum pergi ke rumah nenek tu, syafiq singgah ke kubur arwah OPAH! :') seriusly syafiq rindu kat opah syafiq.. #kesatairmata . semalam monster<3 syafiq pun berbuka dgn couzin dia jugak, untung la kan :3 . semalam syafiq balik rumah pukul 1am , then ibu suruh beli TOMYAM nak buat untuk sahur .. :) syafiq pun pergi la beli! smbil tu pergi la jumpa membe kat surau! :P *buatpeace* (Y) . pagi ni qeha mengadu kat syafiq badan dia sakit! :( KENAPA!!!! syafiq terkejut jugak tengok tweet dia tadi :/ ,, dah tahu awak tu perempuan ! yang pergi buat kerja berat-berat buat apa hah GEMOK! :3 seriusly! awak cakap yang 'takboleh nak begerak' saya dah pikir lain! okay dengar ni. hari ni awak kena bnyak rest! jgn la buat kerja yang berat sngat sampai sakit sakit badan :/ nanti tak elok jadinya . okay.. hari ni nuzul quran kan! malam ni saya tadarus kat surau sbb ade orang nak bagi duit! YAAAHH! bila dengar duit je terus lagu aje ! btw, besok biy betugas kat surau .. haiyoo..  maybe saya berbuka kat surau besok! kdaa.. awak jgn bnyak sngat buat kerja okay! please takecare okay! kdaa :) iloveyou. bubye



OLD | NEW