FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
MY FATHER
Saturday, 28 July 2012 | 0 loner (s)


hello! hello! :D  siapakah disana? yeahh! syafiq nak kenalkan kat korang , my father! HAHA' nak cerita sedikit pasal ayah syafiq ni! :) nama penuh dia Kamarulnizam bin Jamaluddin .yeahh! umur ayah dah 42tahun . dia lahir tahun 70-an , zaman AZURA :D , ! kalau korang nak tahu! ayah syafiq dulu ni rock gila!! dulu dia ade geng moto. kononya mat rempit la! dulu ayah naik moto RX-Z ! . dulu ayah rambut panjang! tapi sekarang botak -.- taktahu la, maybe kalau ayah panjang rambut ramai perempuan minat ayah kot! bhahaha! ayah dulu olahragawan sekolah. ayah dulu lari laju! tapi smpai kat anak dia! habis hancurr! TETAPI! korang dengar ni! syafiq penah menang 4x100meter . no.3! sukan tahunan tahun lepas 2011. eyh!! menang jugakkan! daripada takda apa apa right? :3 syafiq tunjuk kat ayah! ayah just kata 'INI JEA YANG APIK DAPAT?' -.-  okay tahu la ayah power time dulu jeaa.. sekarang ni mari la kita lumba lari! mesti ayah kena tinggal! #joke . ayah syafiq ni orang kuat UMNO! dulu dia pemuda UMNO bahagian gombak! syafiq taktahu sngt la pasal politik! belajar la pandai pandai dulu ! . tapi ayah yang selalu baking syafiq kalau kena marah dgn ibu! yeaaahh!!  . thankyou ayah sbb sanggup jaga apik dari kecik hingga besar dan tinggi dari ayah! ;') . #kesatairmata. ni ada picture ayah kat bawah ni! HAHA' kdaa. bye! :3




 adik dan ayah *timenakraya*


 ini waktu ayah perjumpaan UMNO


 yeahh! inilah zaman remaja ayah*rambutpanjang* kacak mcm anak dia jugak! :D


he is my hero  :D



OLD | NEW