FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
~LALALALA~
Saturday, 28 July 2012 | 0 loner (s)



assalamualaikum, :) salam satu malaysia , fuhh! today 7/29/2012. pukul 8.41am . syafiq baru jea balik dari surau, solat subuh! HAA! korang mesti tekejutkan . mana ada orang balik subuh pukul 8am! paling lambat pun pukul 7am , itu pun kalau ade kuliah subuh! tapi syafiq tak! lepas salam jea! terus cabut lari! HAHA' :P tapi ade jugak k baca doa, bukan main blah jea.. korang mesti nk tahu kan syafiq pergi mana lepas tu kan . FYI!  syafiq pergi lepak depan rumah membe! *no smoke* sebelum nak sampai rumah kawan tu! nak nak buat jahat kejap! 'BALING MERCUN RUMAH BANGLA' xD , bangla kat area tman pelangi lepas berbuka puasa jea 'curimakanan' , ade pakcik surau yang suruh baling mercun tu! :D dapat sepeket lagi! 100biji! WOOHOO! . semua kawan syafiq kat taman syafiq semuanya baik baik! #cewaaah! . itu baru budak 'taman pinggiran pelangi' , sbb itu dia terpinggir sikit! #joke! . syafiq bukan lepak jea kat rumah kawan tu! syafiq main bola sepak kat depan rumah!! yeaaahh! mesti korang takpercayakan! sbb tu syafiq balik lambat! :P ngee~ maklum la kan! kawan dari asrama ramai yang balik tiap tiap minggu *bulanpuasa* . so setiap cuti minggu! mcmnilah syafiq buat setiap hari :D bila time cuti jea! bila time sekolah , jgn harap la nak solat kat surau . kalau boleh pun , lepas habis jemaah kena terus balik! tkot kena tinggal bus! maybe kejap lagi syafiq nak pergi rumah kawan lagi , boring la beb lepak rumah jea kan! COME ON LA! orang lelaki memang mcmni! sebenarnya syfiq dah dahaga ! sbb tu tulis post ni! nak hilang la kan kononya! puiih! Bye :3



OLD | NEW