FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
YOU?? :)
Monday, 23 July 2012 | 0 loner (s)

hei hei, korang! :) sebenarnya post ni nak buat semalam, lepas tu wifi tetiba problem! . dah taktahu nak buat apa, syafiq pun buat la kerja dalam rumah tu, bila dah penat tutup lappy 'TIDUR' . sebenarnya semalam syafiq terlajak tido, sbb syafq ade bertugas dekat surau pukul 6pm! . syafiq bagun lewat pukul 7pm.. 'PETUGAS BERBUKA PUASA' fuuhh sampai kat surau jea nasib baik tak kena marah dgn orang surau tu !  sumpah penat gila! malam tu syafq balik puluk 1am! ibu smpai bising bising!. lepas tu HARI INI KAN! satu masalah datang lagi , button 'backspace' tercabut! HAHAHA' #lawak. mcmana boleh tercabut syafiq tak tahu la! haihh!! dengki ke syfiq nk update blog! puih!! nasib baik boleh betul kan button tu ! :P . okay today syafiq ckap pasal someone <3 'princess monster syafiq' hahaha.. syafiq ada deal dgn dia! :) ' kena buat post kiteorang' , mula mula muka qeha mcm taknak jea! lepas tu syafiq buat muka sedih plus comel, baru dia  nak buat post kat blogger! deal! bila syafiq dah sampai rumah time bukak jea lappy tengok tengok internet problem!! syafiq pun apa lagii!! rase nak goreng jea lappy tu! dah la waktu tu tngah lapar nak mati -.- . HAHA, tak kesah la! jnji sekarang syafiq dah boleh online kan! please be jelly! (Y) . korang nak tahu? syafiq cabar qeha! syafiq suruh dia panggil syfiq kat class,, :) qeha ckap! 'pantang dicabar' , alololo! yela tu!. korang tahu! syafiq tunggu jea dia kat class, last last bukan qeha yang panggil syafiq! rupanya kawan dia yang panggil! -.-, korang tahu kawan qeha ckap ape? 'wee qeha suruh kau berdiri depan class nanti dia nak panggil? ' HAHAHA' :D ade ke patut! kalau nk panggil syafiq kena berdiri depan pintu class. seeee! korang nmpak tak! :3 qeha si peha besar still malu dgn syafiq lagi! :) maybe dia malu dgn classmate,, 'tapi kan awak! kawan classmate saya yang ade cuma perempuan jea waktu tu, bukannya ade geng lelaki' . :) . tapi!! sekurang kuranya qeha berani la jugak #tangandibahu :) haih! lepas tu! time rehat qeha mengatal dgn kawan class dia 'india lelaki' apa tah nama dia! avindren ew? :p .qeha saja jea nak menghalang dia berjalan! nk mengorat ke haa!! :D *ckap dgn avindren tu langkah mayat syafiq dulu*  #mukatiger . qeha suka ckap bontot syafiq besar kan! qeha jelly sebenarnya dgn bontot syafiq yang comel ni kan!#ankatkening. hari ni omey syafiq tu! mengadu kat syafiq yang kawan class dia 'lelaki' ada yang pandai masak! boyfriend you lagi pandai ! :P yeah!.. awak belajar la dgn kawan awak ! nanty pandai la masak! HAHA #perli , btw , saya ade resepi baru untuk awak! awak nak ke? TAKBOLEH! :p sbb tengah puasa sekarang ni! if saya cerita , nanti terliur pulak! sekarang ni syafiq tahu! dia mesti tngah tido! kesian dia penat yea!! okay darling! :3 iloveyou si peha besar!! <3 muaaaahh :*



syafiq suka tengok dia buat mulut mcmni! *comel*
rase nak ambik playar nak tarik jea :3 HAHA' *geram*
lysm! :*




OLD | NEW