FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
OHH ABANG BOTAK xD
Sunday, 22 July 2012 | 0 loner (s)

 OHH BOTAK 1

Assalamualaikum, tak jawab dose , kalau jawab sayang :P #tiru , hari ni syafiq nak story pengalaman membotakkan kepala ni . -.-  seriously syafiq tak suka betul nak botak botakan kepala ! Muka syafiq Nampak buruk betul *bagi syafiq*, taktahu lah kalau ada orang kata syafiq ni cute bila botak kepala ! HAHA’ lawak la bila ade orang ckap mcmtu :3 . syafiq jujor dgn korang yang syafiq dah 2kali botakkan kepala ni! Firstly, syafiq kena botakkan kepala dgn ayah iaitu Encik kamarulnizam b jamaluddin , OHH DADDY! -.- nk tahu mcmana syafiq boleh botak dgn ayah? Dngar ni, ayah ada beli mesin gunting rambut full set *untuk kegunanan ayah* ayah tu,, kalau potong dia potong rambut, dia hanya tahu 2style jea yang boleh buat , ‘flattop dgn botak’waktu  tu rambut syfiq pon panjang then ibu pun tetiba cakap ‘ jap lagi apik guting rambut dgn ayah ok?’ OMG! Dalam hati ckap ‘habis la’. Syafiq pun dgn penuh harapan harap dapat  la potong cantik! Ayah punya mesin tetiba tertobekkan kepala syafiq ni -,- lepas tu ayah kata kena botakkan! Dah tak boleh nak buat ape dah… aahhh!! Sumpah syafiq tension! -,- kalau korang nak tengok syafiq botak first time , ade ni haa! Kat bawah! Picture syafiq dgn daddy,, please jgn gelak k korang ! -.- terutamanya princess monster syafiq tu haa!! Dia suka gelakkan syafiq!! *mukamerah* k daa , ,<3



time darjah6 xD gemok kan! dah botak terus demam -,-

|
|
|
|
|
|
|


OHH BOTAK 2

Hey korang, yang tadi syafiq cerita kat korang, syafiq first time kan botak! Ni haa! Nak cerita pulak second time kena botak! -,- ooii! Tension oii!! Kali ni bukan ayah yang buat, tapi kan! kawan kawan kat kem khusus kenaikan pangkat SARJEN and STAFF SARJEN (KRS) yang buat syafiq botak! -.- nasib baik la tak botak mcm picture kat atas ni! -.- kalau tak! dah lama kwan kwan syafiq lari dari syafiq! HAHA’ceritanya mcmni! Waktu tu semua budak budak kem sedang nyenyak tidor,, tetiba pukul 2.00am , komanden menjerit suruh bgun! Budak budak pun mengelupuh!! Bila teringat balik! Lawak gila xD . lepas tu kenalah berbaris panjang! Semua waktu tu muka mcm ‘muka mati isteri’ HAHAHA’ :D . komanden pun cakap ‘KAMU SEMUA AKAN DIBOTAKKAN KEPALA?’lepas tu! Budak yang nyayok , tetiba jadi fresh!! Termasuk la syfiq!! Syafiq dah terpikir mcmanalah kalau syafiq botak! Takot qeha lari ni! Sumpah risau gila! Lepas tu syafiq nak call qeha, lupa pulak yang phone komanden ambik ! -.- ahhhh!! Lagi la tension! Then malam tu la kena botak! Ade budak merayu taknak kena botak! Last last! Dia orng first yang kena botak! Hahaha! Lepas tu pagi besok! Semua budak perempuan gelakkan budak lelaki! -.- pagi tu semua ade latihan, ujian kenaikan pangkat! Bila dah settle! Dah tahu pun keputusan! Korang nak tahu syafiq pangkat apa?? Haa! Alhamdullilah! Syfiq dapat pun staff sarjen! Kat Selangor 12orang jea ade pangkat staff sarjen! Kawan classmate cakap! ‘qeha mesti bangga kan?’ haa! Saya nak tnya awak ni sayang! Awak bangga ke? :P haa, picture syafiq dgn kawan rapat syafiq kat dalam kem tu! Ade kat bawah ni! tak segak! Mcm askar melayu pun! :P k daa bye! <3 thank you guys yang mana baca post ni :3



sarjen ariff ayip and staff sarjen muhd syafiq (kacak)




OLD | NEW