FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
SILAT
Thursday, 19 July 2012 | 0 loner (s)

Logo Silat Gayong


Salam ^^ , hey korang! Syafiq hari ni nak cerita yang syafiq ade masuk PERTUBUHAN SENI SILAT GAYONG MALASIA, syafiq nak cerita pegalaman syafiq di dalam seni silat ni.. yeah korang kalu dngar silat msti korang ingat kalau masuk silat ni buat sakit badan jea kan, haha, tapi syafiq takda la ingat sampai mcm tu sekali.. syafiq masuk silat sbb nak mempertahankan keluarga syafiq, kawan kawan syafiq, dan siapa siapa yang dalam kesusahan , if kalau korang tengah dalam bahaya just call syafiq :3 nak no.tel saya mintak kat qeha..  EHH! lupa! Lagi sorang yang syafiq perlu selamatkan BUAHHATI<3 syafiq yang amat penakut dgn ‘penculik’. Dia cakap kat syafiq ‘dia takot keluar rumah sbb nanti ade orang nak culik dia’. Okay qeha! Awak tu dah kuat k.. hari tu awak pulas tangan saya smpai teseliur #jujor . saya rase kalau awak buat mcmtu kat orang msti diorang takot dgn awak.. hahaha. Okay untung pengetahuan korang syafiq pakai bekung ‘AWAN PUTIH’ bengkung putih . Korang tahu tak bekung tu apa? Benkung tu mcm level korang tahap mana korang boleh .. syafiq tak master lagi, insyaallah tahun ni syafiq dapat ‘benkung pelangi hijau’bekung hijau, sebab syafiq dah pergi ujian kenaikan benkung.. korang doa kan syafiq dapat okay.. AMIN! Syafiq nak terangkan kat korang benkung paling low and paling high, 1.hitamkosong 2.awanputih 3.pelangihijau 4.pelangimerah 5.merahbercula 6.kuningbercula 7.hitambercula .. yang no.7 tu kalau korang boleh dapat mmg satu Malaysia respect korang! .. hebat kan! Okay thankyou so much :* kepada orang yang baca post ni.. kdaa <3  -KATA BERSAHUT GAYONG BERSAMBUT-


syafiq ade kat picture ni :)


ini waktu perhimpunan gayong dekat N.sembilan
syafiq kat belakang sekali korang takkan nmpak punya :D



OLD | NEW