FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
FIRST PICTURE
Thursday, 19 July 2012 | 0 loner (s)

 Norfaqihahyusoff<3



Hello guys , hari ni aku nk cerita picture yang aku suka dan aku hargainya, FYI, picture ini yang FIRST aku dapat dari qeha.. iya Nampak simple saja je… tapi ini lah picture mula mula dia bagy kat aku guna MMS .. tapi sekarang dah takde nak bagi guna MMS, if nak ambik pun kena Bluetooth jea.. yelah kan sbb aku sekarang guna phone yang amat mahal -- . HAHA’ #idongbesar . tapi aku jelly tengok phone qeha .. #seriusly . walaupun aku ade jumpa phone Samsung CHEM! Haa.! Cerita pasal phone ni! Aku ade tersepak satu phone dekat depan kedai runcit! Bila aku tengok apa benda yang aku sepak tadi rupanya‘phone’. Aku pun termasuk phone tu kat dalam poket. :P .. #mukajahat. Lastly, mak aku marah, nasib baik ada bapak . :) dia lah selamat kan aku . okay , aku nak sambung balik pasal picture tadi! .. korang Nampak tak qeha pakai baju ape? Iyaaa! Baju MALAYSIA! Haha, ohya! Lepas tu aku bagi picture aku pulak. ‘aku berbaju MALAYSIA jugak’ qeha cakp aku tiru dia..  -.- ! fine..  kalau korang nk tengok picture aku tu ade kat bawah ni haa.. okay tak handsome pun sebenarnya..  dah dah! Jgn tegok lama lama, nanti mata tumbuh ketubit! #tetiba . kdaa,, bye <3



Muhdsyafiqkamarul



OLD | NEW