FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
FISHING ^-^
Thursday, 19 July 2012 | 0 loner (s)



 


Hii .. yeahh! tadi kwan syafiq ajak pergi memancing kat lubuk kat belakang rumah,,, haha, korang jgn ingat lubuk tu kat belakang rumah syafiq pulak! lubuk tu jauh sikit dari rumah syafiq. then bila dah sampai sana yang petama sekali kena cari cacing tanah .. yelakan nak buat umpan,, kalau tak ! nak bagi ikan makan apa nanti,, takkan nak makan baju kot syafiq kot #taklaku :D ya allah , nak amik cacing tu korang akan ditemani nyamuk yang amat bnyak --' .. ahhh! tu masalah petama!! bila dah dapat cacing.. pergi la masuk lubuk tu.. bila ready nak memancing syafiq pun lalu la kat batang pokok yang dah tumbang,,, konanya tempat yang bnyak batang pokok ada bnyak ikan :).. elok jea syafiq lalu... PAP! tejatuh pulak kat dalam LUBUK -.- . AHHHH! kaki syafiq terlangar ranting pokok! sumpah tension waktu tu.. kalau jatuh just basah je takpa lagi! NI HAA! bila keluar jea dari lubuk tu seluar syafiq dah mcm ZOMBIE! bnyak sngat lumpur! lepas tu dgn selipar ditelan lumpuh ,, dua dua belah hilang pulak . nanti balik dgn berkaki ayam  -.- . membe membe semua gelakkan syafiq! normal la kan takkan diorang nak nagis pulak, :D HAHA' okay then syafiq call qeha! kononya nk mengadu yang membe gelakkan syafiq jatuh lubuk! Rupanya! qeha pun gelakan syafiq , pastu gelak kuat kuat pulak tu! kalah suara orang lelaki! :) dia ckap ' Bontot dia ade lumpur bnyak msti dah kecik' hello! bontot syfiq still comel lagi k! kdiam! bila memancing sekor ikan pun takdapt! preahh.. memang best kan! yeah! balik rumah jea bila teringat balik . syafiq tetiba tegelak sorang sorang #gila .. haha kdaa bye guys :)



OLD | NEW