FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
HARI BICARA EKADEMIK (Y)
Friday, 20 July 2012 | 0 loner (s)

 Hey guys , hari ni sekolah syafiq ade buat Hari Bicara Akedemik :) semua pelajar kana bawak ibu bapa datang ke sekolah ambik slip peperiksaan .. yeah! syafiq ingat hari ni taknak datng.. tapi kalau takdatang boring pulak duduk rumah.. lagi pun ade someone rindu kat syafiq 'dia sendiri kata kat syafiq!!' MUHEHE, semua budak class syafiq mak ayah diorang datang! tapi syafiq je yang mak ayah tak dtg :( .. yela susah kan kalau ada parents yang sibuk dgn hal kerja ni :) btw! tadi syafiq sempat dating dgn qeha si peha besar ! yeah... dia bawak phone pergi sekolah! #bagitahucikgu . sebelum nak sampai sekolah tadi sempat lagi texting! . Hari ni abah dia tak ambik slip ujian qeha... maybe abah dia kerja sibuk .. tapi umi qeha yang cute datang sekolah yang amik slip qeha tadi kan! untung la! jelly much! lepas tu pulak bnyak class yang buat jamuan! class syafiq lagi lah takde! so sad! dgn muka selambe syafiq main makan jea orang punya jamuan! nasib baik qeha ade, dia yang bagi syfiq nasi goreng  'ingat qeha nk suap' rupaya kena makan sendiri :P HEHE' tadi makan kek! thank you syang suap kan saya ni :*..  . Tadi syafiq sempat main dgn adik qeha yang paling kecik,, budak kecik tu comel sngat and pandai bercakap pulak tu :) mcm kakak dia la!! #mulutbising. ehem! mulutbising pun ade orang nak kat dia kan! <3  korang nak tahu! tadi syafiq sempat snap picture dgn qeha kat class! muka kiteorang NERD gilo! :D syafiq tak se sweet mcm korang! picture ade kat bawah ni haa .. k thanks kenara baca post ni ^^ . bye <3    






OLD | NEW