FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
ALHAMDULILAH :')
Friday, 20 July 2012 | 0 loner (s)


Alhamdulilah, akhirnya syafiq dah pandai pun nak edit blog mengunakan code.. :') firsty, syafiq nak cakap thankyousomuch kat si comel syafiq.. dia sanggup ajar kan syafiq :')  sampai kena marah dgn kakak yana! kesian awak . okay ni salah saya kan . saya bangga dapat girlfriend mcm awak sayang , thanks again! mula mula, korang memang akan rasa yang korang takkan boleh buat ! syafiq rase mmg susah belajar edit blog gune code code ni ! tetapi minat punya pasal smpai makan nasi pun dpan lappy :) ... nak belajar punya pasal kan . dari pukul 2pm sampai 6.30pm. wauu lamanya dia menghadap lappy.. btw tadi  kitorang siap skype bagai ! alolol, omey saya bertudung dgn kain tuala.. :3 #comel . dia tak mandi balik sekolah tadi! busukk! tapi kesian qeha takdapat tngok muka syafiq kat lappy kan! line lembab ahh! sorry sayang! pinggang belakang saya sampai sakit , asyik bonkok je.. :) yeah! dah nak maghrib! malam ni ade terawih!! yeay besok puase!! #lompat . k laa korang! syafiq nak mandi ni! k syafiq teramat busuk! kdaa bye <3



OLD | NEW