FOLLOW | DASHBOARD.
Why Is Love So Hard To Find ENTRIES PROFILE STUFFS

TEDDY TIGER
HELLO ^^
Wednesday, 11 July 2012 | 0 loner (s)

okay, ini kali pertama aku ade blogger -.- so masih mentah lagi , sorry to say aku bukan mcm korang , aku just buat blogger ni maybe saja saja , HAHAHA' please jgn gelak! aku pun tak tahu ape yang aku buat ni betul ke tak . anyway aku nak kenal kan diri aku . yeah .. nama aku muhammad syafiq b kamarulnizam . 16 . stay at rawang . okay aku rase cukup sampai situ dulu, maybe nnty aku ckap lebih ditil . HAHA' #just try



| NEW